Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back! (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/97625-oltcit-club-12trs-dj-03-tzh-the-beast-is-back.html)

Andutu TZH 22-02-09 20:56

re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!

Azi incercai sa ii pun un subwoofer pe ea de proba,a mers cand l-am conectat la firele de la boxe,dar nu a mers cand am incercat sa il leg la cablurile din spatele radio cd-ului speciale pentru subwoofer,imi trebuie neaparat amplificator? Sau care ar putea fi cauza de nu merge?

Danutz Bratosin 22-02-09 21:01

Nu iti trebuie neaparat amplificator ca sa mearga...daca la firele de la boxe iti merge iar la iesirea speciala pentru subwoofer nu inseamna ca ceva este de la cd-player!

julaikos 22-02-09 21:43

maaaaaaa iesirea aia de subwoofer din spate pe RCA este cu semnal mic,nu e amplificata,iti trebuie neaparat amplificator ca sa legi subwooferul pe dansa\
il poti lega la o iesire de boxa,dar nu te astepta sa se auda ca atunci cand ai avea un amplificator

Danutz Bratosin 22-02-09 21:45

Deci pe firele de iesire pentru subwoofer primesc doar semnal? amplificarea trebuie sa o fac eu nu?

giny 22-02-09 21:54

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2091155)
maaaaaaa iesirea aia de subwoofer din spate pe RCA este cu semnal mic,nu e amplificata,iti trebuie neaparat amplificator ca sa legi subwooferul pe dansa\
il poti lega la o iesire de boxa,dar nu te astepta sa se auda ca atunci cand ai avea un amplificator

asa ii zisai si eu ca ii trebuie amplificator,ca era al meu subwooferul.il pusaram pe un canal si se auzea destul de bine,dar nu se compara daca e pus pe amplificator.deci iti trebuie sa iei amplificator pentru subwoofer cand il pui,daca nu il poti pune si pe un canal pana pui si statia...

julaikos 22-02-09 21:59

da danutze,toate iesirile RCA la playere sunt iesiri de linie cu semnal mic(poate daca pui o pereche de casti sa auzi ceva in ele,in nici un caz nu legi direct difuzorul,ca nu se va auzi nimic :) )

Andutu TZH 22-02-09 22:01

Deci trebuie neaparat amplificator am inteles;)

Andutu TZH 22-02-09 22:58

1 Attachment(s)
Dati-mi si mie idei cu ce sa astup gaura de la butucu de la portbagaj

Andutu TZH 23-02-09 13:03

10 Attachment(s)
Poze de azi cu coaja mea,cu materiarul acela vreau sa tapitez bordul superior,fetele de usi superioare,si bureti aceia deasupra buzunarelor din spate.Ce ziceti o sa dea bine contrastu asta,mie unu asa mi se pare

giny 23-02-09 14:20

1 Attachment(s)
pacat ca nu putui sa ajung si io azi la tine sa tragem o sedinta foto cum planificasem
eu ti-am zis si zic ca da bine cu materialu ala,uite si o poza mai clara cu materialul...

julaikos 23-02-09 15:41

dupa doua zile in soare puternic o sa arate ca o piele arsa,parerea mea

electric_style 23-02-09 16:01

frumoasa nuanta de material...se potriveste pe masina ta!!! ps: imi plac scaunele tale :D!!!

Andutu TZH 23-02-09 20:16

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2092942)

Pai mam uitat la multi cu bord tapitat ca al meu si se tine bine si la soare puternic
Quote:

frumoasa nuanta de material...se potriveste pe masina ta!!! ps: imi plac scaunele tale !!!
Ma bucur ca iti place,si ma bucur ca iti plac si scaunele;)

YoMihai90 23-02-09 20:53

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2092942)

lasa ca la vara o sa mai puna si el parasolar in geam cand nu merge cu ea! :-)

julaikos 23-02-09 20:56

a,si era sa uit,mare grija cum si cu ce il lipesti,ca sunt adezivi care in timp ies prin material si se face urat

All times are GMT +2. The time now is 16:59.

- Copyright 2026 4Tuning