![]() |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
tacetzi mah ca-i fain ... numa masini tari pe la iveco , pariuri de sute euro , "lumea buna" ... tot ce vrei :lol:
|
cand sunt intalnirile de la iveco ?
|
cand se lasa seara si vin baietii de la jamu si peciu :lol:
|
io nu ma cert cu nimeni milad, vorbeam ca intre veterani:))
|
sunteti tari....hai ca-mi place....
|
|
Quote:
meet you there this week....:twisted::evil: sa iti vad ranile de la lambo shit:lol: |
Quote:
asa si?pista e sparta de multa vreme:)) |
Quote:
|
ok man..ne vedem joi! nu am nici o rana vizibila..:)
|
Eu zic ca mai intra si un iveco chiar de vine lume care nu o stim si de foarte putine ori nu a fost ceva actiune ,eu de cite ori am fost am avut ce face ,vinerea intradevar parca prea multi de parca ar fii ceva organizat,cred ca nu vezi undeva in ro atita lume strinsa spontan.
|
nu cred ca mai apar...ca n-am masina...
daca nu ploua, vin pe jos:) |
am fost..si nu a fost nimeni...doar eu si cu Hanzo(opel astra turbo)..si dupa ne-am mai strans pe la stadion! am vazut-o pe pink probe lady..a trecut pe la stadion..fara sa se opreasca:) :P
|
@milad: nu a fost nimeni....
dar eu daca imi doream sa vin (desi nu apuc Joia - la 19 am intalnire cu alt club) m-ati fi considerat tot un nimeni, indata ce am un Astra F de 75 CP... deci, nu are rost sa ma bag in seama ! v-am vazut cum ati trecut si pe la stadion (Renault 5, Astra H, Honda Civic, Fiat Stilo) :sad: o seara faina ! |
man am stat pana la 9:15 acolo la rompetrol! daca iti doreai sa vi trebuia sa vii...iar daca ne-ai vazut trebuia sa vii sa "te bagi in seama cu noi"...nu muscam..doar ideea era sa mai chat-uim! pe viitor vino sa vb...apropo nu conteaza cu ce masina esti...si eu m-am dat cu butoias , dupa cu un megane..chiar nu conteaza...avem acelasi lucru in comun-masinile!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning