![]() |
Re: Machete in lucru - alynex
Mie imi plac jantele :D De ce spui ca sunt prea mari ?
Atinge cauciucyl contra aripa ? |
Mirific maestre!Viperul e de belea!Frumos ceea ce faci tu aici!Succes in continuare!
|
Da,ating.Defapt abia intra...
Multumesc rob3rt0!! |
Haaaide fraaantz....termin eu pisicu si nu termini tu VIp'u?!!!
NTZ NTZ NTZ...hai mai repede:lol:!!! Bafta multa:D!!! |
buna ! tocmai am terminat si eu de citit topicul tau si vreau sa te felicit pentru rabdarea de care dai dovada ! ai un hobby foarte frumos si este foarte important faptul ca decat sa stai afara si sa golanesti cu alti copii de 14-15 ani care se cred " jmekeri " faci ceva foarte frumos si din care ai de castigat. Iti urez mult spor la treaba !
ps: jantele care le-ai gasit pentru viper nu merg pe ford ? :D ( sau.. le-ai pus 1pic asa.. sa vezi cum dau ? ) |
Multumesc mult:D!
Sper ca ti-a placut ce ai vazut,si sa urmeze si mai bine. Jantele sunt prea mici pentru Ford.Si nici nu se potrivesc, ca stil. |
foarte frumoase machete ma ! bafta in continuare !
|
Frumose machete. Bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Cam asa arata Fordul aproapiindu-se de ultimele finisari.
|
Hmm interesant proiect :D de la ce firma este? ca am si eu unul in curs de modificare dar nu este chiar asa... Capacul de la bena l-ai facut tu sau asa a fost?
|
E Maisto.La ce capac te referi:???:?
|
Scuze:D ma uitasem decat la prima poza si se vedea intunecata acolo si am avut impresia ca e capac :))
|
o macheta cu mare potential de a fi modificata!!! Spor in continuare la ce vrei sa ii faci, asteptam cu interes.
ai putea sa modifici un pic barile. |
imi plac boxele ce ar fi daca ai pune si pe spatarul scaunului din fata?
|
Te referi la scaunelul acela mic din mijloc?Ar fi ceva,mersi pentru idee:D!Voi cauta o boxa sa o montez acolo:D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning