![]() |
Re: Bancuri, Poze, Filmulete Funny by Inferno
O bruneta, o roscata si o blonda se ratacesc in savana. merg ele ce merg si apare leul fugind spre ele.
Bruneta, mai isteata, ia un pumn de pamant, il arunca in ochi leului, asta se intoarce si pleaca. Mai merg ele ce mai merg prin savana si iar vine leul spre ele. Roscata ia repede un pumn de pamant si il arunca leului in ochi, leul se intoarce si pleaca. Iar mai merg ele ce mai merg si iar vine leul in fuga. Bruneta si roscata vad un copac si se suie repede in el. Blonda statea si se uita la leu cum venea spre ea. Bruneta si roscata: - Urca tu repede in copac ca te mananca leul! Blonda: - Da' ce tu, eu i-am dat cu pamant in ochi? |
Un ardelean se trezeste dimineata si cand se uita pe geam vede trei insi care faceau poze. Ardeleanu suparat iese din casa si se duce la ei..
- Pai ce faceti voi aici ma' la mine in ograda? - Masuram bade. - Da ce masurati mai? - Pai pe aici o sa treaca autostrada Transilvania. Ardeleanul sta si se gandeste: - Da o sa treaca multe masini p-acilea? - Pai logic ca o sa treaca. - Aha.. si cam cate? - Ei cate.. sute, mii... - Si o sa treaca si noaptea? - Pai sigur ca da. - Da crucea mamii lor .. io' sa stau sa le deschid poarta la fiecare ? |
Intr-o seara se intorcea Billy Gates de la Microsoft, de la lucru. Mergand catre
casa se opreste sa-si vada noua vila in constructie. Fiind neatent si obosit cade intr-un sant unde il viziteaza niste ingeri. Unul din ei se adreseaza lui Billy: - Buna,Bill! Am doua vesti sa-ti dau: una buna iar alta proasta. Cu ce sa incep? - Incepe cu vestea cea buna, raspunse Billy. - Vestea cea buna e ca la noi in cer, pe toate PC-urile ne-am pus Windows Vista! - Foarte bine ! Dar care e vestea cea rea ? - Vestea cea rea este ca avem un bug si te luam cu noi in ceruri sa o rezolvi... |
O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se aseaza la masa sa manance, iar batranul ii spune sotiei:
- Luceafarul meu, adu felul intai. Dupa ce il termina, batranul zice: - Frumoasa mea, adu si felul doi. La final batranul se adreseaza dragastos sotiei: - Iubirea mea, adu desertul. Dupa-masa, femeile merg la bucatarie, iar barbatii raman singuri. Tanarul socat si impresionat il intreaba pe batran: - Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i mai spui cuvinte asa frumoase? - Sa-mi bag picioarele daca mai mi-aduc aminte cum o cheama ! |
O familie de tineri casatoriti evrei, in concediu in Tirol intr-un hotel de 5 stele, totul inclus. Vine ultima zi si distractia trebuie platita. La receptie:
- Camera cu pat dublu, 6 zile, 450 euro ! - Evreu': OK! - Receptionerul : Sauna, 49 euro! - Evreu': Nu folosit. - Receptionerul : Da, dar e problema voastra, ati fi putut sa o folositi! - Solarium, 57 euro! - Evreu': Ce aia Solarium? Nu folosit. - Receptionerul : Da, dar ati fi putut sa-l folositi! - Mai departe: terenuri de tenis si piscine 180 euro! - Evreu': Nu jucat tenis, nu facut baie. - Receptioner: Da, dar ati fi putut sa faceti! Face evreul calcule, dar se opreste brusc. - Evreu': Buuun, acum scad eu la tine 400 euro, ca mi-ai fu**t-o Rashelica! Receptionerul : Ce esti nebun? Nici macar n-am atins-o! - Evreu': Da, dar e problema ta, ai fi putut sa o faci!.. |
Quote:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA |
Profilul Labarului in TRAFIC
Nume: VIO de la DEVA, BALAMUC, KIKI Pushtiu, FANE Cicatrice, ANTONIO de la Constanta etc. Varsta: 18 30 de ani Adresa: Ghencea, Ferentari ahhh pardon DOROBANTI Loc de munca: Italia, Spania Inaltime: 1.70 metri Circumferinta: 2,5 metri Greutate: 110 KG (fara lanturi) Par: CHEL Masina preferata: Q7, Passat, Touareg, X5, Cayenne, Range Rover, Hammer. Culoare: ALB sa fie contrastul puternic intre fata si masina Benzina sau Dizal: GAZ FRATE Viteza maxima: fara numar, fara numar, fara numar Numar inmatriculare: WSN, WST evident Spalatoria preferata: in spatele blocului Banda preferata: Linia de tramvai Tatuaje: De PUTA MADRE, AMERICAN GIGOLO, OUT LAW Haine: Mulate pe burta de preferat bluze albe cu shtrasuri multe Prietena: Pitzipoanca.org Muzica: MANELE Mancare: Shaorma Reguli de condus Daca este coloana la semafor - niciodata sa nu stai la coada. TU trebuie sa depasesti pe contrasens pentru ca te grabesti. Daca schimbi directia de mers nu este nevoie sa semnalizezi o sa ne prindem noi ce vrei sa faci + pentru tine este ca si cum ai merge inainte oricum. Daca ajungi intr-o intersctie respectarea semnelor de circulatie sunt total optionale cu cat ai masina mai mare cu atat ai mai multa prioritate. Daca vrei sa faci dreapta incadreaza-te pe ultima banda din stanga astfel poti incurca si mai multa lume. Daca vii dinspre mare nu sta niciodata in coloana (create oricum din cauza ta) depaseste tot ce-ti iese in cale sa ajungi cu 3 minute inaintea tuturor. Daca esti al 15-lea la semafor si s-a facut verde - CLAXONEAZA cat poti de tare sigur va merge coloana mai repede astfel. Daca ai modeulul DIZAL sa n-o turezi niciodata peste 1.400 de ture sa nu consume. Daca ai o manea noua in masina da-o la maxim, pentru ca toata lumea vrea s-o auda. Daca ai gunoaie in masina (in afara de tine) de genul: tigari, hartii etc arunca-le pe toate pe geam. Sa munceasca si astia de la REBU. Daca nu gasesti loc de parcare las-o in DRUM pe avarii avariile intotdeauna scuza faptul ca tu esti dobitoc. Daca ai clima in masina nu o folosi niciodata. E mult mai cool sa mergi cu mana pe geam sa te vada toata lumea + consum mai redus. Daca mergi pe autostrada sa nu te dai niciodata din fatza nimanui au loc sa te depaseasca si pe dreapta. |
Jmecher asta cu evreul si ala cu cocalarul.
Asta cu cocalarul seamana cu "reguli de condus in bucuresti",sau ceva de genul. Parca asa imi aduc aminte ca ii spunea. Ala cu evreul...mult prea tare ! |
|
Deci bancurile cu furnica donatoare de sange, calutzul de lemn si ala cu Rashelica sunt geniale. nota 10 pentru cel cu calutzul.. am cazut de pe scaun de ras!!! =)) Ms tataie!
|
Quote:
|
nu am vazut-o :)))) dar e geniala =))
|
asta cu cocalaru in trafic e jemchera rau =)))))) parte trista e k ma regasesc in 2 " reguli de circulatzi" =)))))
|
De parca nu te-am cunoaste cat de cocalar esti :))
|
Un student pica la examenul de logica.
- Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? - Da, sigur! - Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp? Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul. - Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul. - Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning