![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 din `70
Nu doarme, o regulă nescrisă a DRT`ului este că duminica nu se lucrează la masini
|
Quote:
felicitari pentru munca depusa, proprietarului si intregii echipe care ti-a fost alaturi,la asta ar trebui sa se rezume totul. numai bine |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Imi place combinatia de stiluri ;)
P.S. saraca pisica :( |
Felicitari pentru rezultat!
|
felicitari pentru munca depusa si pentru rezultat , cucilor ! :D
|
A inviat RNO-ul \:d/ :).... bv nenea a iesit super misto... ;) bravooo mie imi place mult...
|
Hai ca-mi place mentiunea topicului "in stil DRT"..:-)..presupun ca e cu dedicatie:rolleyes2:-)
Oricum,felicitari echipei DRT. |
Salut, imi place mult masina:D si cel mai import. lucru e sa inteleaga fiecare ca masina proprie ,fiecare si-o aranjeaza dupa bunul plac si in rest treaba fiecaruia.
I sta f.bine pe sosea masinii si pozele au spus tot. Spor la munca in continuare;) |
Ce romani mai suntem,asta in sensul rau,dupa ce ca sunt o mana de oameni care mai modifica dacii si aia se cearta.Ar trebui un forum doar cu poze pentru noi.Felicitari echipei DRT,ca de obicei un rezultat demn de admiratia tuturor
|
Quote:
|
Morcove, sper sa mentii traditia si incontinuare rombul galic sa faca de ras firmele bavareze.
|
Quote:
cucule super tare masina, din poze arata demential, astept vineri sa o vad pe live daca te prezintzi cu ea:) oricum bafta in continuare |
Salut .Masina e super.Tino tot asa ca faci treaba buna.
|
4 Attachment(s)
MORCOVELUL la Pitesti! 8)
|
2 Attachment(s)
am si eu vreo 2...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning