![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
O tara-ntreaga se pare ca vrea sa iti vada masina :)
|
Sa nu exageram ... e doar un Espero ;)
|
esperake...totusi nu in fiecare zi vezi lupul in blana de oaie.:D
|
ceva foarte frumos din punctul meu de vedere si in acelasi timp foarte costisitor ...tot respectul ;)
bafta |
Foarte frumos proiectul, ambitios si scuump, multi s-ar fi multumit doar sa puna un motor de calibra, am sa urmaresc in continuare topicul sa vad ce o sa iasa in final, multa bafta si la cat mai multe modificari!
|
Esperache ceva poze noi ? ca tot astept :) Multa bafta cu proiectul !
|
4 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri tuturor :-)
Quote:
P.S.: Se face si un pic de reclama unui site ... in avans ;) ... poate beneficiem de ceva reduceri ... nu se stie niciodata ;) |
17 Attachment(s)
In sfarsit : se incepe montarea motorului si a cutiei de viteze !
In unele poze il vedeti si pe Ilie Dobre aka Baubau Racing, cel despre care se "vorbeste" ca s-a "umplut" de bani (ma pufneste si acum rasul :lol::lol:), fara de care nu s-ar fi ajuns pana aici si, tin pe aceasta cale, sa-i multumesc inca de pe acum pt. toata munca care a depus-o si o va mai depune la masina mea si nu in ultimul rand pt. sfaturile care mi le-a dat de-a lungul modificarilor. P.S.: Axa de aspiratie este de XE ;) |
6 Attachment(s)
Intre timp s-au confectionat custom by Baubau Racing, radiator de apa + o teava tot pt. instalatia de apa ce se corodeaza in mod frecvent la C20LET din cauza materialului folosit la procesul de fabricatie, si anume plasticul :shock:
|
17 Attachment(s)
Puntea spate impreuna cu fuzetele fata au fost reconditionate, urmand montarea suspensiei, inclusiv sistemul de franare pe spate.
|
3 Attachment(s)
Am achizitionat si o alta garnitura pentru galeria de evacuare.
|
Multa lume cred ca saliveaza' la pozele astea:lol:Bafta multa sper sa iti iasa mai bine decat te astepti!!!
|
6 Attachment(s)
Si cateva imagini cu noua planetara din 2 segmente, suportii, tot custom, tot de Baubau Racing :D, pt. motor si pt. cutia de viteze; tin sa v-anunt ca motorul si cutia sunt montate de mult, atat doar ca turbina a trebuit demontata pt. cateva moficari, dar pozele finale ... surpriza ... ;)
Numai bine ! 8) |
M-ai lasat fara cuvinte, se pare ca la masina la cata munca se vede in aceste poze si bani , nu o sa mai aiba adversar la grupa ei.
Felicitari! Felicitari mesterului care lucreaza cu suflet! |
Foarte tare ceea ce pregatesti tu acolo...
ai facut o afirmatie cu cateva posturi in urma...cum ca ar coroda plasticul?... asta nu este o proprietate a curpului...sau a alamei?...nu mai stiu cu siguranta :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning