![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
1 Attachment(s)
aham tineam acu alta problema iesi cam naspete Attachment 133010kreka sari niste pasi sau cam asa ceva need video tutorial:|:|
|
eee... video tutorial ;) ! iti zic eu , need rabdare ;) , citeste cu atentie ... aproape tuturor ne'a iesit janta asa k tutorialul este bun ! mai incearca :) ! RABDARE :) !
|
spykey tu incerci sa faci totul si nu-ti iese nik ...
|
nu kiar unele ies.....adiak ieri am intrat pt priam data in 3d max si ma uitam ca marmota la staniol :rolleyes2 ...kiar cami trebe un video tutorial pt rims ca sa inteleg ji io face careva:D cineva dragutz si destept:?: :?:btw ce mia iesit mie e o roata de carutza=)) sau de carutz de bebe of of ...need help idiu meu e dj_spykey poate xplica si mei cineva
|
iti explic eu aici... pt a folosi un program tre mai intai sa il cunosti...asa k lasa jantele si tutorialele video...si fa tutorialele din program ... invatza sa il folosesti si p urma apukte de treaba
|
2 Attachment(s)
o sa postez si eu in virtual tunning pt prima data...:) eu m-am specializat in realizarea jantelor+cauciuri in 3d studio max 8 . astpet pararei si comentarii :)
|
sunt mistocutze... dar dak asta e specializarea ta... nu t vad bine :)
|
Quote:
|
pai nu ar trebui sa te rezumi numai la o janta shi un cauciuc incearca ceva mai mare....orice...;)
|
Quote:
|
@lo_teC: realitatea este obiectivul ... forma a iesit misto , dar renderu :( .. incearca sa te mai joci la umbre , luminozitate si scena ;) !
|
@ranek....ms...stiu...deocamdata materialele si luminile imi joaca cele mai mari feste...deooarece in proiectele in care am fost implicat pana aqm altceineva se ocupa de aceste lucruri.....ms de sfat....pana diseara sper sa pot termina janta2+cauciuc nou ::apropos....vreau sa fac o parcare subterana...in care sa puneti masinile...sa fie un backround....o sa pun .max-ul p forum in cateva zile::
|
mda shi mie materialele imi cam joaca feste dar aste e ii dau eu de cap pana la urma...:)
|
@frost : te mai ajut si eu p mess :P . mai vb , iti mai dau si eu cateva materiale ;) si le rezolvam noi :P :peace: !
|
1 Attachment(s)
dupa cum am promis....iata noua lucrare...a fost ceva de munca...sper sa va placa... :-) daca nu....back to ze drawing 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning