Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 82 CNS (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/94957-br-82-cns.html)

andi_cimpean 02-06-09 21:38

Re: BR 82 CNS

Quote:

Originally Posted by neamtzu25 (Post 2375526)
poate o sa reusim sa scoatem acei senzori intregi de pe bara,chiar daca sunt lipiti cu poxipol,sa speram ca sambata sa fie timp si vreme frumoasa ca sa ne apucam de "mesterit" la masinutze....bafta la baietzi

pai sa stii ca tu cam ai dreptate cu poxipol-ul ala.. cu un pic de perseverenta si atentie...ar trebui sa recuperati senzorii de parcare ;)

cicisxn 02-06-09 23:01

sa vedem...incet incet...

cicisxn 11-06-09 12:59

11 Attachment(s)
:) si...e gata. Astept opiniile colegilor forumisti :)

adi.schumi_tm 11-06-09 13:15

Neaparat trebuie sa ii pui grila fata,sa aliniezi cat mai bine farurile,semnalizarile si spoilerul fata,sa pui si pe spate spoiler din plastic si eventual sa vopsesti spoilerele in culoarea caroseriei sau negre ca asa arata cam aiurea gri.Interesant modelul pe care l-ai realizat la capota.

fan1300turbo 11-06-09 14:03

Adevarat frate...lucru de profesionist ai facut. Ai cumva atelier particular? Suna-ma te rog la nr. 0753.021.871. Ma intereseaza cateva amanunte.
Multumesc anticipat !

cicisxn 11-06-09 14:24

schumi,nu e gri...e murdar spoilerul fata. La culoarea caroseriei nu le voi face pt ca sare vopseaua si se vede urat. Grila fata se va monta dupa ce montez electroventilatorul,ca sa fac adaptarile corespunzator. Farurile ...mai bine de atat...nu se prea poate. Pe spate am intentie sa pun spoiler,insa acum chiar nu mai am bani
fan1300,merci,nu,nu am atelier. Te-am sunat si mi-a intrat mesageria. Daca doresti informatii...0766772991 si/sau 0745434389

bz_22_fxf 11-06-09 18:33

sa-mi dau si eu cu parerea! daca nu te superi ca tot forumist sunt si eu mai mult sau mai putin
1 nu ti-a iest deloc bad-boyul
2 nu seamana a bad-boy sincer si da-mi voie sa argumentez u bad-boy ieise foarte mult in evidenta pe far nu bucata aia de plastic lipita cu poxipol sau ce oi fi facut!
3 mai bn [uneai o banda izoliera! era mai bine :))

B-61-KYS 11-06-09 19:14

trebuia mai multa atentie la finisaje....sper sa nufie cu suparare dar parca s-a finisat cu shpaclu..!

wsn_asf 11-06-09 19:20

E o lucrare home made si se vede.Asa in mare in poze arata binisor dar daca dai zoom se vad o gramada de nereguli si probabil cu ochiul liber e nasol.Tie iti place antena aia cum vine montata in locul respectiv? Per mare e foarte ok,multa bafta!!

RobertRFG 11-06-09 19:22

Antena din cate stiu o sa fie inlocuita....stii tu cum este;fiecare facem cu ce avem si cu ce putem

wsn_asf 11-06-09 20:06

Nu sunt carcatos chiar eu am zis, "per mare e foarte bine". Daca ar fi masina mea as renunta la antena,dar nu e masina mea,CNS o face cum vrea,poate nici masina mea nu e cum vor altii si inteleg pe deplin.Mult succes!

cicisxn 11-06-09 20:30

1 Attachment(s)
ok,sa va raspund pe rand:
bz_22_fxf: 1: a iesit badboy-ul,mai ales ca e unica dacie facuta asa,cu prelungire si a capotei,nu doar puse triunghiurile alea;
2: bucata aia de plastic pe care o vezi tu e de fapt o bara luminata din interiorul farului...un fel de angel eyez doar ca dupa linia capotei,nu rotunda ca la BMW ...daca iti rezervai un minut sa vezi pozele in detaliu,vedeai ca badboy-ul e facut din capota,cu tabla;
3: stiu,ai boala pe mine pt ca de fiecare data ti-am plasat niste replici rele,spuse bine.

B-61-KYS: dupa posibilitati coane fanica :D

wsn_asf: Nu e in intregime homemade,e vopsita la cineva. Ideea cu antena e ca initial a fost gaura aia acoperita. Dupa ce a facut buba la cupola,nenea tinichigiul a adus-o in starea ei initiala si anume CU gaura. Mi-am dat seama ca am uitat sa zic si la vopsitor si la tinichigiu sa o acopere abia azi,cand am luat masina. Iar in privinta neregulilor...astea sunt doar la prelungirea aia. Problema e ca atunci cand am "gandit" prelungirea,nu ne-am gandit niciunul sa ii facem si o buza cum are capota initial. Pozat de sus,se vad defectele. Da,si cu ochiul liber. Dar eu in mare sunt multumit. La vopsitor m-a costat 250ron finisat,vopsit ambele aripi,usile spate,capota,cupola in intregime si tabla aia cu captatoarele de aer. La atatia bani...

Am atasat si un desen cu modul de realizare al prelungirii capotei...in mare

pitibraila 11-06-09 20:33

frumosa a iesit :> ... :Dtotusi bandourile ar trebuiii date jos.. alt aspect ar avea :D

bz_22_fxf 11-06-09 20:50

nu am de ce sa am boala pe tine ca tu inca nu ai ajuns atat de sus ca sa ma agasez pe mine dar eu am zis adevarul! bad-boyul tau este un esec app daca vrei am sa iti arat un bad boy pe fata de cn3 de o sa mori! dar sa il gasesc pe tip si sa-i fac o poza la masina!
incearca te rog sa nu te mai grabesti si sa scrii corect gramatical. Multumesc by SirNenea

neamtzu25 11-06-09 20:51

sal.a iesit bine,foarte bine pentru munca noastra ...noua ne place foarte mult cum a iesit bad boy-ul....si toate ideile domnului CNS...bafta

All times are GMT +2. The time now is 08:45.

- Copyright 2026 4Tuning