![]() |
LA MINE NU A GHICIT NIMENI :P
Si aia rosie e honda civic |
Re:
Quote:
|
Bine cobra ! Nush daca sa te declar invingator dar fiindca NikeFF a zis decat del sol si ea de fapt la baza e o honda civic pot sa zis ca ai fost aproape! Ea este o honda civic del sol ! Asa e denumirea exacta :wink:
|
poza albastra a mea era offffffffffff matzi dezamagit total
Chrysler Intrepid |
si cand se ghiceste poza sa se posteze inca o poza de unde reiese ca cel ce a ghicit a ghicit corect. ma-ntelegeti?
|
adica o poza cu masina stock??
|
tre nu complica lucrurile lasa jocul aja cum l a facut taz!!!!!!!!!!!!
|
deci regula jocului e simpla.....cine are confirmarea ca a ghicit primul masina,are dreptul sa puna urmatoarea poza.daca nu se ghiceste poza,cel care a pus-o pune alta,dupa ce in prealabil a dat raspunsul la cea care nu s-a ghicit.ar fi bine totusi sa aiba si poza din alt unghi de unde sa se vada intradevar ce marca e si sa confirme raspunsul cu aceea poza.....e simplu.zic eu... :wink:
|
Si sa ramana DECAT 1 Poza .. nu mai puneti si altele
|
Mi se pare destul de corect :wink:
|
sorry pt. offtopic: skama tzie orice tzi se pare orice corect atata timp cat este spus de tng,T@z, sau alt membru` al vreunui club sau chiar observator!!Concluzie: ass kisser!!ashtept poza!!
|
Mai frate da cu ce am gresit !!! ca am spus ca mi se pare corect!! Daca taz a facut topicul si el a stabilit regulile ptr. ca el a initiat concursul nu vad care e problema ptr. care nu ar fi acceptate aceste reguli ! Si mi se pare mie sau Tu ai ceva personal cu mine !!!
|
Re:
Quote:
|
shantzu
nu mai intra nicaieri ... mai bine zi cine trb sa puna poza ca nu mai stiu :roll: |
1 Attachment(s)
hai nu va mai certati atat k nu va sta bine.. si k sa lamurim cu poza, bag eu poftim :lol:
PS: daca nu raspund dati si voi un buzz la paul4ss pe ym k sa va confirm :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning