![]() |
Re: femeia ideala [ .|. ] -> (.)(.) -> (,)
la 14 ani ai tai ... ai ai de 1 an si ceva ? ... mda ... mai las-o ...
vb cand o sa ai si permis ... sau sa nu imi zici ca si ala il iei este cateva luni ... si sa fim on topic : inca nu ti-ai gasit femeia ideala ... sa pierzi vremea cu ea si nu aici ? ;) |
Quote:
OT: Cum ar fi sa ai femeia ideala si pierzi vremea cu ea pe forum? :-P |
la varsta aia a ta ... mda ... ai putea pierde vremea cu ea pe forum ...
dak ai avea-o ai putea pierde vremea cu ea facand alte lucruri nu pierzand vremea pe forum .. ;) |
Quote:
ma tu suferi de plictiseala :))))))ai avut vreodata o prietena?ca io nu cred :)))) |
bleahh...n-o mai dati atata in offtopic...
ok....femeia ideala ar trebui sa fie cea care sa te faca fericit la orice ora...cea pt care sa iti dai viata and shit...insa nu vad dc nu ar putea fi perfecta la fizic daca este rodul imaginatiei noastre... |
deci femeia perfecta si mos craciun nu exista!!!!!!!!!!
|
...femeia perfekta,ar fi muuuult prea plictisitoare!!!!:D Hai,fiti seriosi,daca ati primi totul p tava,fara nici un efort,cit de mult ati putea s-o apreciati?????
Adevarul e,cu cit te zbati mai mult ptr ea,sau s-o faci sa fie cum ai vrea,cu atat este mai pretioasa.Exact k la masina..cu cit ai modificat-o mai p gustul tau...cu atat iti este mai pretios!!! |
trixi ... cam asa ceva e ... si trebuie sa iti dau dreptate in legatura cu ce ai zis :(
|
Quote:
era o vorba,calitatile unei persoane ne fac s-o indragim,dar defectele sunt cele ce ne fac sa o iubim |
...uite,in mod cert is sarita d p fix...dar in clipa in care un barbat e in stare sa se certe cu mine pana "la singe"...sint deja constienta k is speciala ptr el ;) ...ptr k daca nu iti pasa d cineva,nu te ambalezi...so,femeia atunci e "ideala" daca reuseste sa tina un echilibru...stie cind sa-ti deie ceea ce iti trebe..si iara stie cind sa-ti puna frine...fara k tu sa-ti dai seama...apoi cit de bine iese treaba,asta e toata smecheria!!!:D ;)
|
e bine k si ea sa aiba un punct de vedere .. daca stie sa si-l impuna e bine daca nuh ...
|
Quote:
imi pare rau sa spun asta ....dar AI DREPTATE ;) |
sasha .. oricum ... pe tine nu te afecteaza prea mult ca femeia ideala nu exista ..
cat despre mos craciun .. ce sa zic ... e dureros ca nu exista nu ? :lol: :lol: :lol: |
dureros frate dureros,ca vroiam sa-i cer de craciun sa-mi aduci si mie o femeie perfecta :)))))))))))
|
Quote:
bine ca nu ai zis ca ai 14 ani si 365 de zile :)) app am 10 ani si 84 de luni :D sry de off :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning