![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
AI NR MEU DE TEL DA UN SEMN CAND VREI CEVA
|
Gold normal :) jantele
|
sa ai bafta cu rotile :D tot pe masina albastra raman ;))
|
8 Attachment(s)
Poate te ajuta cu ceva ce am facut eu :D.
o.t: Sa ai parte numai de fericire, bani si sanatate! Casa de piatra! |
Ordinea preferintelor mele: Aurii/ Oala albastra, stea neagra/ Sobolan
Succes Alex, superbe jantele! |
Clar aurii !!!
|
Quote:
Variantele sunt foarte bine realizate, o sa raman pe alb complet sau argintiu deschis. @Dell 26: am schimbat telefonul si am pierdut agenda, deci nu mai am numarul tau. Da-mi te rog un mesaj privat cu nr. de telefon, am mare nevoie de suportul de numar din spate, macar imprumut. |
Buna alegere. Combinatia albastru-gold e ok, dar sunt de parere ca nu are ce cauta pe alta masina, decat pe un Subaru. Iar asta nu e un Subaru, e o Toyota si i'ar sta foarte bine cu jantele albe.
|
am dezmembrat o celica daca vrei ceva suna -ma
|
le ai montat
|
Quote:
Azi am inceput sa montez cateva din ele: -oglinda din stanga am demontat-o si am montat tot mecanismul de la cea pliabila; am facut proba si nu se pliaza, in schimb reglajul merge de la "telecomanda" mea; am aflat ca mai am nevoie de un releu ce era montat in spatele torpedoului, daca il gasesti pe-acolo sa-mi zici si mie te rog, eventual si mufa care intra in el; -geamul de la oglinda dreapta - apropo, se vede foarte bine, nu sunt probleme de vizibilitate! -telescoapele de la hayon - e prima data cand pot si eu sa deschid hayonul fara sa-l sprijin :lol: -fetele de usi le-am inlocuit si le-am curatat un pic, arata superb! Pentru suportul de numar mic mai astept un pic, ca trebuie sa-l vopsesc. Pe langa lovitura aia din roata + aripa spate, m-a mai lovit azi un copil cu o masina din aia electrica (dar bine ranforsata jucaria) in bara/aripa dreapta fata, deci trebuie sa o vopsesc cat mai repede (poate doar un retus si cateva piese integral). In privinta datoriei, ma voi achita cat se poate de repede. Multumesc mult pentru tot! PS: pastreaza-mi te rog barile (ambele), usa de la sofer (daca mai e buna sau macar reparabila) si instalatia de climatizare. Mai vorbim despre ele cand avem timp. Si etrierii ma intereseaza, insa cu puntile mai vedem mai incolo. PS2: ai o masina exceptionala, fa-i niste poze cat mai repede si pune-le pe topic! Toate cele bune, salutari de la mare! |
relee in spate la torpedou nu o avut dar o sa ma uit la instalatia orig de anglia si o sa le compar pote iti trebuie doar inst complecta de pe usa iar restul se mufeaza orig in stalpul cu relee usa de la sofer e impecabila neatinsa iar restul cand vrei eu le tin
|
sal dell am auzit de la alex ca ai niste jante cum are el pe toyota le vinzi??si daca da la ce pret?alex scuze de offtopic:P
|
da am 5 jante originale 5 mil sunt a tale sau suna ma si vb 0740205921
|
Salut si bine v-am regasit!
Am absentat o perioada de aici intrucat n-am mai facut mare lucru pe la masina, doar cateva lucruri marunte care nu prea meritau prezentate fiecare-n parte... nici acum nu prea am cu ce sa ma laud, dar parca ar merge un mic update :D : -oglinzile originale le-am inlocuit cu altele tot electrice, dar care sunt si pliabile din buton (inca nu le-am facut sa mearga pe pliere); -difuzoarele GZ le-am inlocuit cu Hertz, dupa cum urmeaza: ---kickwoofere Hertz HV200 in portiere (20 cm, 150w rms) ---midrange-uri Hertz HL70 in portiere, sus (7 cm, 50w rms) ---tweetere Hertz HT20 (20 mm, 50w rms) ---crossovere Hertz CX300. Am pus in sfarsit jantele pe masina, cu anvelope 215/35/R18 pe care tocmai le-am achizitionat (4 bucati in stare foarte buna, doua Nexen si doua ... Wanli :oops: ); am mai avut nevoie de un set nou de piulite si de 4 inele de centrare cu adevarat ”custom” (toate au fost de marimi diferite, datorita jantelor). Jantele nu le-am reconditionat inca, n-am mai avut rabdare si nici bani (anvelopele, piulitele, inelele de centrare, montajul anvelopelor, echilibratul m-au costat cam 1000 lei). Am comandat 2 amortizoare Koni Yellow reglabile pe duritate, urmeaza sa le comand si pe celelalte doua. Sunt destul de scumpe (cam 700 lei bucata), dar erau foarte necesare si sper sa fie si bune. Pentru ca se apropie ziua mea, probabil o sa-mi fac un cadou pentru masina: un set de arcuri Tanabe DF210 si un set de bucsi poliuretanice, poate chiar si suporti motor din poliuretan. Arcurile coboara masina cam 2.2 inci pe fata si 1.5 inci pe spate, deci suficient :D Mai am in plan, in septembrie, sa desfac motorul complet si sa schimb toate garniturile pentru ca masina pierde foarte mult ulei (completez cu 1 litru la 2 saptamani). Il pierde, nu-l ”papa”... Maine sper sa pot face si niste poze sa vedeti cum arata jantele, poate si cu o parte din difuzoare. Ar mai fi ceva noutati la masina: doua lovituri, una din vina altuia care nu mi-a dat prioritate, iar cealalta... eh, acolo e alta poveste, n-am fost eu la volan. Au iesit cam sifonate bara fata si aripa dreapta fata, precum si semnalizara dreapta. O sa le repar tot la toamna si probabil o sa dau si un retus la toata masina. Revin maine cu niste poze. Toate cele bune tuturor! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning