![]() |
haha m-a facut cineva sa rad... u brave man u brave...
|
3 Attachment(s)
a cui e masina? :P :))
|
bai andrei ce draq s-a intamplat cu mashina ca pare botzita in partea din fatza sa ai dat bara jos?
|
asta vroiam sa intreb si eu. ce a patit spoileru fata?
|
Tu crezi ca ai sanse sa mergi pana la Ploiesti si sa traversezi Bucurestiul cu garda de 10 cm ?
Eu zic ca nu. Si bara am dat-o jos , ca daca botzeam masina nu creda ca scapau farurile , capota sau aripile intacte . Si am dus-o sa o revopsesc . Multumiti ? |
okok multzumim de explicatzii dar eram shi noi putzin ingrijoratzi...
|
idem art ... eram doar ingrijorati, am zis ca cine stie ce ai patit :!: :peace:
|
Ok ... am inteles ...
Incepuse lumea din nou sa abereze ca asta vara ? M-oi fi infipt la 200 frontal intr-un CL 500 ... :peace: Ca daca nu ies cu masina 1 luna jumatate din garaj inseamna ca m-am dat peste cap cu ea , ca mi-a luat foc , ca mi-a bubuit motorul , ca cine dracu stie ce am mai patzit ... Deci ... bara e dusa la re-vopsit ptr ca se sablase de la pietricele . Asta in cazul in care abereaza vreunul pe la Sala sau prin oras ... cunoscatorii ... Bafta bajeti ! |
da macar ai lamurit lumea ca itzi dai seama ce ieshea... romanii ashtia...
|
3 Attachment(s)
alta masina din cta :!: cu sigruanta il stiti :P
|
sadule ce nu ne-ai zis si noua de concurs :(( ca mergeam si noi
|
ce sweet e subaru :roll: :roll: i like it :D
|
Re:
Quote:
Eu am dat \" zvon \" in tzara dar ... nu avem benzina , nu avem timp , nu avem nu stiu ce ... Asta e ... Mai da si tu un telefon ... sau un flash prin oras ... |
Vaaaaiii ce draaaguuuuutz, o inimioara pe baterie...sweet, X-Ray...nu stiam ca esti asha sensibil... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Esti diliu rau ... :lol: Sa vezi ce sensibil sunt cand bag piciorul in acceleratie ... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning