Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 2.0 PAF (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87950-e36-2-0-paf.html)

dr_pricop 05-04-12 16:45

Re: E36 - 2.0 PAF

Zimmerman mister o sa-ti spun

tm 63 flo 05-04-12 16:57

Super arata pisica. Poti sa ne spui c-am ce pret ar fi discurile respective, si eu vreau sa-mi cumpar asa ceva si sa stiu daca ce am gasit eu este OK ca si pret?

dr_pricop 05-04-12 18:24

Set -ul este 710ron

pirelli309 06-04-12 07:47

8000 de euro a costat masina asta???? asa merg acum preturile in romania?pe o pisica inmatriculata cu pachet M3 si jante pe 18 sau pe 19?? masina arata binisor , parerea mea ca pe pisica nu merg jante mai mari de 17 si scaunele acelea recaro cu tetiere de vader.....e cel mai tare tuning pe care l am putut vedea la o pisica, de parca scaunul in tetiera aia consta.....in rest ea arata binisor dar nu la bani astia.

myky99 06-04-12 08:49

Quote:

Originally Posted by pirelli309 (Post 4968336)
8000 de euro a costat masina asta???? asa merg acum preturile in romania?pe o pisica inmatriculata cu pachet M3 si jante pe 18 sau pe 19?? masina arata binisor , parerea mea ca pe pisica nu merg jante mai mari de 17 si scaunele acelea recaro cu tetiere de vader.....e cel mai tare tuning pe care l am putut vedea la o pisica, de parca scaunul in tetiera aia consta.....in rest ea arata binisor dar nu la bani astia.

serios? tu ai vazut de cand e postul ala cu 8k?

adi_mao 06-04-12 08:56

Quote:

masina a fost achizitionata acum vreo 4 ani, nu compara pretzurile de atunci cu cele de acum si vezi ca se poate investi intr-o masina 2-3000 de euroi si nu se vede daca esti doar un simplu privitor :)
....parerea mea ca masina este pe mana unui pasionat, este intretinuta si arata bine rau asa ca lasa carcotelile si admira ce este frumos la acest model E36

o zi buna

dr_pricop 06-04-12 10:13

Quote:

Prietene nu vreau sa intru in polemica
cu tine intai vreau sa te intreb ce masina ai si cum arata,dupa care daca tu consideri ca jantele pe 19 de m3 e 46 originale nu facaturi cum au multi,interior crem ,scaune recaro ,suspensie h&r reglabila,interior m ,obc 18 butoane si maneta,PDC se numeste tuning atunci esti un mare cunoscator.Daca o iei pe bucati o sa vezi ca tot acolo te duce ,daca pui toate chestiile de pe ea .

dr_pricop 06-04-12 10:19

Quote:

Originally Posted by adi_mao (Post 4968419)
masina a fost achizitionata acum vreo 4 ani, nu compara pretzurile de atunci cu cele de acum si vezi ca se poate investi intr-o masina 2-3000 de euroi si nu se vede daca esti doar un simplu privitor :)
....parerea mea ca masina este pe mana unui pasionat, este intretinuta si arata bine rau asa ca lasa carcotelile si admira ce este frumos la acest model E36

o zi buna

Adi nu te enerva pe niste persoane care nu au nici o treaba cand e vb despre pasiune ,bun gust etc pt ca nu se merita fiecare e liber sa zica ce vrea de aceea am postat masina aici sa aud si laude si critici.Numai bine

pirelli309 07-04-12 00:24

4 Attachment(s)
tuning era in " " , ce conteaza ce masina am? daca vrei sa raspund sincer in momentul de fata nu mai detin nici una , am avut destule ,bmw a dominat in achizitiile mele ,imi cer scuze ca nu am vazut data la care a fost achizitionata masina , plus ca a fost doar o parerea simpla parerea de a mea , nu vad dc va turati asa? si o replica frumoasa de M3 care am vandut o eu in tara acum 2-3 ani este asta ( 318is = M3 ul saracului ) nu stiu cum pot atasa poze ( incerc ) dar pun un link , asa ca sa va faceti o idee cam ce masini am avut si ce va urma , imi pare rau ca v am deranjat cand mi am spus parerea .... :). ( nu conteaza cat timp , cati bani si cat sa muncit la masinile mele ) 8k pt pisaca aia neagra mi se pare mult..ce e rau in asta?e o simpla parerea de a mea.linistiti va , va rog. :)

dr_pricop 07-04-12 09:03

Asta e diferenta intre mine si multi de aici nu cumpara o masina o au 2 luni o vinde bisnitareala tii o masina si incerci sa o faci cat mai frumoasa si mai deosebita fata de cealalta .Tu pe masina aia te salveaza interiorul si anume scaunele atat in rest comuna sunt zeci ca aia si din pozele astea nu vad nimic frumos vad un volan cu un plastic din targ pe el, pragurile julite interiorul chel,fara buza evo ,plafonul nu vad prea bine in poze dar cred ca e normal nu e negru,oglinzile normale sunt doar cateva chestii pe care le am vazut si nu mi au placut si zici ca e replica de M.Am mai spus o am pus masina aici sa -mi aduc si critici si laude tu vii cu niste aberatii gen 8000 euro masina sunt ursi de 10000 care oameni dau bani astia pt ca masina merita daca ai ceva de spus spune despre masina ca e stramba,e plina de fibra etc pe tine te intereseaza pretul ei uite ca pe mine nu si nu mi pare rau de nici un euro pt ca masina era si este cat se poate de bine.

da_joint 07-04-12 09:31

1.8 is pe gaz,husa volan ...e mult 1,5-2 mil de retapitat,vadere pe care sta sa bubuie pielea + altele...pe bune acum ...nu se ataca nimeni ,dar vorbesti in necunostinta de cauza.Una e sa ai o masina sa o alergi cateva luni si sa o samsaresti,apoi esti mare cunoscator,alta e sa ai masina de ceva timp si sa bagi bani in ea...iar masina asta arata ca proprietarul a avut f mare grija de ea.
Cum tu ti-ai spus parerea despre masina lui,lasa-ne si pe noi sa nu fim de acord cu tine si sa spunem ca nu ai bagat un ban in pisica de mai sus,altfel nu faceai astfel de afirmatii,fiindca ai fi stiut cam cati bani ar fi intrat sa fie adusa in stadiul actual.

adi_mao 07-04-12 09:51

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4969963)
1.8 is pe gaz,husa volan ...

:))) foarte tare

pirelli309 07-04-12 11:21

Quote:

Originally Posted by adi_mao (Post 4970002)
:))) foarte tare

Ai perfecta dreptate , da a avut gaz pt ca masina asa am adus o din italia(broastele pun gaz si pe ferrari si pe smart ),instalatia a fost data jos in prima zi din ro, volanul a fost de M3 care l am vandut separat si husa era pusa pt ca nu am vrut sa l muradaresc de ulei, vaselina etc...( nu era rupt ).cand am facut pozele plecam de la munca,toate piesele sunt eom si doar o singura janta e unpic zgariata,bisnitareala???ma cam plictisex repede de una plus ca imi place sa le aduc unpic la viata din starea lor de coma, oricum nu mai conteaza cum a fost si cum a ajuns e topicul tau nu al meu sa arat cum a evoluat,ideea e ca pe o masina cu numere ro pachet m3 si tetiere de vader pe scaune recaro aaaa si suspensie reglabila 8000 e pur si simplu talharie la drumu mare( chiar daca a fost in 2008),cum ai spus si mai sus ai pus masina aici sa acepti si criticari , dar vad ca eu sunt al doilea dupa alex care a vrut sa spuna ceva si si a vazut de treaba lui....dar si atunci toata lumea a sarit ca fripta...ursi la 10 000 ???....chiar si mai mult sa stii , dar acolo doar se ridica capota si iti poti da seama unde au disparut suma aceea,nu am vrut sa fac asa tam tam,am avut si alte masini cu jante fel si fel cu buze evo, interioare de toate natiile , plafoane reteapitate piele,plus etc etc , nu vreau sa le insir aici pe topic la tine si nici sa deschid altu pt ca "modificarile" pe care eu le am facut, cum ai spus si tu ca si la a ta sunt foarte foarte multe in romania ,nimic deosebit,intr o alta ordine de ideei incearca sa fi mai maleabil si sa acepti si unele pareri chiar daca sunt unpic deranjabile, repet doar am fost mirat de pret si de scaunele acela care mi se par unpic aiurea, atata tot , in incheiere imi pare sincer rau ca te am atins unpic, nu a asta a fost intentia mea, cum am spus si in primu comm masina e frumoasa doar cu unele "defecte" gandite de mine,daca ajung acasa in vara asta te contactez sa bem o bere si sa ne prezentam jucariile face to face :),numai bine.

pirelli309 07-04-12 11:29

a si pt a joint daca vrei sa crezi ca nu am muncit eu la masina asta..treaba ta,daca tu crezi ca eu nu stiu cum stau preturile la o suspensie reglabila la un pachet de m3 si la un interior vader sau montare obc 18 butaone la emu.....te inseli amarnic + plus o simpla pisica fa si tu singurel socoteala si vezi daca ajungi la 8000 de euro chiar si in 2008 , si eu accept critici am pus poze cu una din masinile pe care le am avut pt ca am vrut sa dovedesc ca nu sunt in nestire de cauza,dar vad ca o tine ti langa si mie nu imi ramane de facut decat sa spun ca: e cea mai frumoasa pisica pe care am vazut o , poate asa va simtiti mai bine,P.S. nu ma lu ati in seama sunt doar un lache care face bisnitareala cu doua masini si nu am strans un surub in viata lui :),Multa Stima.

quze 07-04-12 11:36

http://s4.hubimg.com/u/3725991_f260.jpg

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning