![]() |
Re: Gradinita 4tuning
stiu....just bluffing :D
|
Quote:
|
uite ca iti fac pe plac si tie....
|
Vorbeste frumos englezule ca te spun la doamna educatoare si o sa te puna la colt sau vei ramane repetent si anu asta adica tot in grupa si clasa A1 :lol:
|
am patito odata cu profa de engleza in cls 8-a , facusem un gest si s-a intors m-a simtit si ma intreaba ce faci mai? poi doamna aveati un fir de par pe fund acolo si vroiam sa il iau :)))
|
Eu stiu unu care numai trece clasa de ani buni la Traian.
La scos la tabla profu de mate si nu stia nimic si ia pus 2. Asta a zis gabamias ulpa-n ruga ta in timp ce se ducea spre banca si profu de colo sei arafa :lol::lol::lol: |
:))) democratia , trec de A1 nu imi convine 1.5 :D
|
Nu treci.
Legal Racing - A1 pana 75cp sau daca-i pui turbo urmeaza coeficientii urmatori: Montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Compresor(puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Nitro(puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Coeficienti in functie de tractiune si arhitectura(Cta) : Tractiune spate 1,00 Tractiune fata 0,95 Motor central 1,10 Tractiune 4x4 1,15 Delta Speedline Challenge - S1 sub 1600 cmc fara limita de cp sau daca-i pui turbo urci la S2 King Of Europe - Best European Street FWD sau Best European 12 sec unde se vorbeste de la 1000 cp in sus. Nu cred ca ai vrea sa te dai cu Honda rosie care a fost la Satu Mare. |
poi trec, ii schimb motorul sau imi iau alta masina, de asta am zis ca trec :)
|
Mult spor....
Dupa ce termini cu acest ,,referat,, ar trebui sa vii in fata clasei si sa il prezinti, pentru a demonstra colegilor tai si celora in grupa in care te vei duce ca vrei sa fii sefu clasei. Chiar daca ai relatii cu educatoarea. De chinezarii nu scapi asa usor. :-P |
nu, nu e nevoie sa fiu seful clasei...las pe altul in locul meu
|
Quote:
|
La Ene'Andrei.
|
eram doar curios...ce va mai place voua sa va intepati reciproc....nu va mai ultragiati atat....just be friends :)
|
https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/1...d-drivers.html
asta ca sa va faceti idee despre ce inseamna forumul unui club nu are rost sa imi cer scuze pt off-topic ptk e gradinita deci se poate posta orice |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning