![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
Quote:
|
Quote:
Habar n-am ca nu a vrut sa imi zica:( |
Quote:
|
Quote:
Hristos A Inviat ! Scuze de intarziere dar nah....Ce sa zic sa speram ca va fi si practica ideea. Mai intreb poate,poate...CUMPAR URGENT CLAPETE DE MOTO(cu INJECTIE) ... GSXR 600 SAU YAMAHA R1...daca aveti prieteni ce se ocupa cu moto astept si eu oferte. |
Pana acum arata destul de bine din ce se vede , e un proiect indraznet .
Fara sa se supere cannavaro pe mine si tu deasemenea , dar arata ca o replica de GRS :D [ E doar o parere , no offence ] Daca tot ai dat motorul jos , dece nu o rasfeti cu un motor de Golf II VR6 ? |
Nu e de curse! =))=)) de unde apareti toti?
|
Quote:
Bun hai sa lamuresc pe toata lumea...=))....de cand m-am apucat de ea adica de 3 ani am tot pus in aplicare diverse stiluri si pana la urma am decis ce vreau de la masina asta ....asa ca a iesit ce a iesit .Nu cred ca e replica de grs....pentru ca la final ai sa imi dai dreptate....nu m-am suparat si nici nu ma supar ....astea-s parerile voastre....dar am incercat sa nu fac ceva banal....cu masina asta am vrut sa ies din banal...Asa ca trebuie mers spre final... |
Corect. Da tot capu ti se vede decat in masina:))). Ca in NNU:p. Deci o replica a lu GRS:d.
|
GRS a fost stilul inconfundabil a lu` Grasu, pe cand dacia lu` Titi e dacia lu` Titi facuta dupa gusturile lui. Daca are pasaje de golf pe spate ca Grs nu inseamna ca e copie dupa ea. Felicitari Titisor ptr. masina, o sa iasa bomba.
|
4 Attachment(s)
Si in sfarsit la vopsit...daca da roade si va place sa se deskida ca la mine am sa va dezvalui reteta cu balamalele imediat ce termin sistemul..
|
Quote:
|
Quote:
da pozele sunt cam nasoale.... dar reteta este in felul urmator....bala male de capota de vw golf plus sau de vectra b sau de vw touran sau de solenza....eu am optat pentru cele de touran....cu mici modificari am reusit sa fac capota sa se "desprinda"de grila ...spor la treaba;) |
Foarte frumos proiectul, am citit toate paginile! Mult succes in continuare!:-)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cam asa o sa arate si Titi La Batranete :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning