![]() |
Am ajuns si io la JV :P .
Merge punto-ul de rupe! Chiar sunt extraterestri?!? :? |
Re:
Quote:
|
Am ajuns si eu la razor. Joc cu carrera gt, fuge supeeeeeeeeeer si controlul e si el super :) Misto jocul, pacat ca nu mai sunt cursele de drifturi.....si .....liniutzele sunt mult mai aiurea in asta.....
|
L am terminat l am zapacit pe razor :) azi am trecut si de gabori :)) ai dreaq greu a fost sa ii bat , misto construcita de autostrada :))
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
me :wink: |
you'r just lucky :D
|
gata, mi-am luat bmw-ul inapoi :), sa terminat cam repede jocul :(, speram ca dupa ce ajung pe primul loc sa mai fie vreo ceva........ dar inafara de cursa cu toti gaborii.............. .... nimic :(
|
l`am terminat si yo...mi`a lasat o impresie mai buna decat underground2 si asta in mare parte din cauza ca nu sunt curse numai noaptea si sa nu uit... :lol: :lol: te distrezi super tare cu garda :wink:
|
1 Attachment(s)
m-am mai distrat si eu putin cu brigada de corvette-uri :P
|
Yo dabia am facut 70%:(( da nu joc mereu :d
Care stie dupa ce bati pe unu din blacklist poti sa mai concurezi cu el pana ii iei masina? |
Nu mai joaca nimeni MW--> apropo voi astia care ati terminat ati terminat si chalange series:d=> am terminat si yo si cred ca ma apuc de challange series.DE politie a fost cel mai greu a trec.....
|
eu l-am terminat aseara . Ultima cursa cu politia e cea mai tare.
si vreau sa ma apuc si de chalange.... |
Re:
Quote:
|
4.808.000
Pun poza miercuri seara ca stiu k e greu de crezut.. Cu un Clio v6 VA :twisted: :twisted: :twisted: |
7 sau 8 mil ... nu mai stiu exact...vine si poza, dar de-akas...la challenge 68...am jucat curat..se poate vreo 10, dar si cu risc mare de a fi prins
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning