![]() |
Re: Matiz...Craiova
Felicitari pt achizitie, dar puteai sa faci o alegere mai buna cu 4300 sau 5000k... dar acum cred ca ti-ai dat singur seama :)
Bi inseamna xenon pe ambele faze... La multi ani! |
O sa incerc sa vorbesc cu baiatul de la care am luat xenonul, sa vad daca imi schimba becurile...ce ma sfatuiti sa trec la 5000 sau 4300 ?! Cu toate ca la 4300 degeaba este... Deocamdata sunt dezamagit de experienta xenon, azi pe ploaie si ceata nu am vazut la 2 metrii in fata niciodata nu am patit asa chiar si cu becurile stock...plus ca oricat de jos as lasa farurile daca stau in fata masinii nici nu ma pot uita la ea atat de mult deranjeaza, acu ma gandesc si la ceilalti din trafic ca ii orbesc. Constat ca eram mult mai multumit de Philips'uri...si probabil ca daca nu reusesc sa le schimb voi renunta la xenon si ma voi intoarce la ele!
|
1 Attachment(s)
Trebuie sa iti schimbe balastul, nu becul .... :)
Eu am venit de la Piesti la Brasov intr-o noapte cand era lapovita, cu farurile si proiectoarele aprinse si nu am avut nici o problema ... :oops: Am vazut chiar foarte ok ... :arrow: Uite aici o poza cu diferentele ... 8) |
Balastul, becul ce o fi, daca se poate schimba foarte bine daca nu o sa renunt la ele...e jenant:rolleyes2
Tu ai proiectoarele alea poloneze care bat cat faza scurta normala:lol: de aia nu ai probleme! Ia sa incerci pe ploaie si ceata, in exterior sa vezi ce funny e...NOT!;) Mersi! Stiu diferentele, m-am uitat si pe youtube dar tot prost am ales, sti vorba aia alegi, alegi pana culegi:rolleyes2 |
Te cred ... eu de aia mi-am lasat proiectoarele! Si mie mi-a fost greu la inceput sa ma acomodez ... dar incet incet, am inceput sa vad pe aceiasi "faza" cu xenonul pe orice vreme ... eu zic sa le mai lasi pe masina sa mai vezi cum se comporta si in alte conditii (bezna totala, zapada ... etc), si dupa aia sa iei o decizie! :D
|
Quote:
|
Am sa incerc sa le schimb daca nu merge probabil voi renunta la kit! Nu vreau sa fie doar de aspect puse, chiar ma gandeam ca fac un bine dar se pare ca nu merge. Merg destul de mult zilnic cu masina si chiar e obositor mai ales ca conduc destul de mult in exterior si noaptea! Nu vreau sa fac vreo prostie! E viata mea!
|
Dar eu cred ca are mai multe + -uri decat - -uri! :)
Dar pana una alta, este decizia lui Robert! :-) Dar, sincer, ia-o ca pe o vorba, nu un sfat! Eu nu as renunta la xenon pentru halogen ... are multe aventaje xenonul! |
Am si eu o intrebare! Carcasa aceea metalica de la becul xenon daca o scot fac mai rau sau nu? La voi cum e, e scoasa sau e nu ca ma gandesc ca poate si din cauza ei imprastie lumina in far asa prost!
|
Eu o am pusa pe aia ... practic este suportul de la bec! Daca o scoti o sa orbesti pe toata lumea, si caciula aia e pusa sa proiecteze lumina in oglinda, nu in fata ... :) Tu ai si ciuperca in far, de la mama lui ... ?
|
matizu nu are ciuperca in fara asa stiu eu si aia de la xenon .. aia iti face faza lunga si scurta e cu electromagnet :)
|
1 Attachment(s)
Farurile de matiz de dupa 2007 au ciuperca din fabrica!
Attachment 1246002 Si tabla aia e pusa acolo, pentru ca lumina sa nu se reflecte in fata, ci in oglinda! Nu are nici o legatura cu faza lunga ... 8) |
la xenon iti zic 100% ca nu are 2 filamente adica bi xenonu, ci ridica faza scurta in sus sa bata la departare nare nicidecum 2 faze cum cred unii este una si aceeasi faza doar ca este proiectata mai in fata... dar in fine s anu ii poluam topicul omului
|
Exista Matizuri cu ciuperca aia la bec, aveam niste amici taximetristi care aveau si masinile erau din 2003 2005 eu stiam ca la alea vechi s-au pus, in fine nu conteaza asta!
La mine se poate da jos m-am uitat atent la bec are un surubel mic si se desface, dar nu ma mai bag mai stau asa cu ele pana marti, am vorbit cu respectivul de la care le am luat si marti o sa am de 5000k :-) Multumesc de ajutor! O sa revin cu poze si impresii cand o sa le schimb! |
Quote:
Robert, sa te ajut cu ceva! Spune-i omului ala sa iti dea becuri cu ceramica maro! Alea se vad ok si pe ploaie! 8) Si sunt de 5000k ... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning