![]() |
Re: Lucrari ProTuning - Baia Mare
5 Attachment(s)
cateva poze cu matrita de capota .intre timp lucram la dublura de capota cea ce paremai complicat decat ne-am asteptat.in curand revin cu poze.
|
nu cred ca sa inventat cuvantul potrivit pentru talentu care il ai
felicitari Robert pentru ceea ce iese din mainile tale daca o tii tot asa o sa il detronezi pe Chip Foose :lol: |
deci tu esti in'stare sa faci si un RSQ din filmul I Robot ...asa lucrare mai rar ...bafta
|
robert salut ptr un bmw e36 coupe ai ceva matrit sau tre sa faci??? ms mult
|
super tare bv bvvv
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Sunteti scrantinti pe bune :x ... bafta cu RSQ ;) ... sper sa o duci la bun sfarsit fara probleme majore si asteptam poze ... e super tare ... mai ales ca e facut in romania :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze cu dublura de capota in etapa mai avansata.
|
fumos bv
|
11 Attachment(s)
cateva poze mai noi cu proiectul .se lucreaza zi si noapte la el.
|
Quote:
|
Multa munca....
Mult Cola... Multe energizante... Multa pasiune...;) |
Urat,urat,urat,urat,urat,urat! Nenea, niste prelungiri la spoilere nu gaseai sa arate mai bine? :lol: Nu stiu cine ma crede,ca nici eu nu ma cred! :lol:
Pe bune acum, iese foarte frumoasa. Cand o termini mai trebuie un singur lucru: ca proprietarul sa aibe grija de ea,asa cum trebuie si sa nu-si bata joc de masina si de munca ta, care din ce stiu si ce am vazut nu a fost una foarte usoara. si poate nu se gandeste sa o vanda, ca cel care o cumpara sa o termini intr-un timp mai scurt decat a fost facuta (cum au fost numeroase masini modificate cu bun gust si acum nu mai sunt). Bafta Roby la proiect si poate faci poze la masina incat sa se vada si peretele ala din dreapta cum intrii in atelier mai bine. :lol: |
criminalitate de masina robi :) bv
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning