Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Prezentati-va "bolizii" ! (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/8500-prezentati-bolizii.html)

MauS 18-10-07 11:15

Re: Prezentatziva "bolizii" !

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1154692)
little godzila .. da nu e mai nerv decat skyline bai :) ... de aia ii zice little godzila si nu godzila :)

poze:-) BAGA!!

Magos 22-10-07 17:50

Shhht, ca le tine pentru el :D

shadowro 22-10-07 21:38

de udne poze ca nici eu nu am vazut-o
cum a adus-o a bagat-o blat in garaj :)

U_TUNING 22-10-07 23:30

bai nu va mai laudati cu bunul altuia.........daca vrea cata isi prezinta singur masina nu cred k are nevoie de purtatori de cuvant.
No offence pentru cei care sau suparat dar asa mi se pare mai fair play pentru toata lumea.

deci hai sa vedem bolizii nostri proprii si personali ..nu cai verzi ai altora!!!!!!!

U_TUNING 22-10-07 23:33

Fratilro nu va mai laudati cu masinile altora.....nu are sens.
Daca Cata vrea sa isi prezinte masina lasati-l pe el sa isi fac onorurile.......
Pentru cei care sau suparat imi cer scuze dar nu e nik de suparare, pentru ca asta e realitatea......

Asa k hai sa facem ce scrie mai sus ....hai sa ne prezintam bolizii nostri nu a altora, asa mi se pare cel mai fair play!!!!!!!!

Vad k am facut curioasa si o tanara domnisoara;)

shadowro 23-10-07 02:23

lol , lasa ma ca e o tara libera. se poate vorbi despre orice ... masina.
comunismul a cazut in '89 :)

MauS 23-10-07 09:44

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1162794)

Vad k am facut curioasa si o tanara domnisoara;)

BEWARE!!!! I know karate:lol: :lol:

U_TUNING 23-10-07 23:27

moama ce suferinta ai in tine sa-mi bag una.................direct!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imi cer scuze domnule administrator de forum.......

Aici scrie clar ca buna ziua!......Prezentati-va bolizii!!! nu scrie prezentati bolizii altora..asa k intai sa te apuci sa arunci cu jigniri, asa cum bine stim cu totii ca te pricepi de minune prin intermediul unei tastaturi, citeste titlul thread-ului si dupa aia apukte de vb.....

Dar vad ca anumite chestii ale unora nu se vor schimba niciodata oricatde mult ne-am chinui si am incerca sa uitam ce a fost urat si sa ne reamintim numai de clipele frumoase....asta e viata....unii oameni nu sunt oameni..punct

shadowro 24-10-07 00:47

bine atunci.
tot inainte cu clubu. baftalos.

Gratzian 24-10-07 01:01

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1164560)
moama ce suferinta ai in tine sa-mi bag una.................direct!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imi cer scuze domnule administrator de forum.......

Aici scrie clar ca buna ziua!......Prezentati-va bolizii!!! nu scrie prezentati bolizii altora..asa k intai sa te apuci sa arunci cu jigniri, asa cum bine stim cu totii ca te pricepi de minune prin intermediul unei tastaturi, citeste titlul thread-ului si dupa aia apukte de vb.....

Dar vad ca anumite chestii ale unora nu se vor schimba niciodata oricatde mult ne-am chinui si am incerca sa uitam ce a fost urat si sa ne reamintim numai de clipele frumoase....asta e viata....unii oameni nu sunt oameni..punct

dragule...
poate ar fi fost ok sa te plangi de altcineva daca te-ai fi exprimat tu insuti intr-un mod politicos.
cred ca o simpla observatie fara tente acide ar fi fost suficienta.
incearca sa tii nivelul dialogului la un nivel amiabil, nu este de loc potrivit locul pentru dezvoltarea de polemici.
multumesc

U_TUNING 24-10-07 23:10

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 1164668)
dragule...
poate ar fi fost ok sa te plangi de altcineva daca te-ai fi exprimat tu insuti intr-un mod politicos.
cred ca o simpla observatie fara tente acide ar fi fost suficienta.
incearca sa tii nivelul dialogului la un nivel amiabil, nu este de loc potrivit locul pentru dezvoltarea de polemici.
multumesc

ok man no problem...am inteles.

Si tu Bogdan nu ar trebui sa te superi pt k tu esti Admin si ar trebui sa tii cu strictete la regulile forumului...adik discutia sa fie discutie...thread-ul sa fie thred.

Nu te mai supara ca un copil.

Numai bine

shadowro 24-10-07 23:21

cu siguranta asa voi face de acum inainte.
multumesc pentru ca mi-ai atras atentia.

adiandrei 24-11-07 19:06

cum se pun poze?:lol:

GL91ANB 29-11-07 17:09

dai post reply si putin mai jos de submit reply ai manage attachments.. intri acolo selectezi fisierele dorite si dai upload.la final dai post reply si o sa apara

remus_gti 09-12-07 21:00

5 Attachment(s)
SALUT la toti pasionatii de masini si tuning :D
bolidul il am cam de 6 luni am mai bagat ceva bani in el la partea tehnica, dar nu regret, va acum merge super, am planuri mari cu el, dar deocamdata nu dispun de fonduri:sad:
asta e bolidul: un GOLF 1 GTI, DIN 84, 1.8cmc, 8v, 112CP.
TOT RESPECTUL PENTRU HARDFLY (da-mi un id-ul tau de mes sa mai vorbim de golfuletze)

All times are GMT +2. The time now is 01:39.

- Copyright 2026 4Tuning