![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Quote:
sincer mie mai imi plac si brock B1 cum dau pe urs... bafta cu bijuteria......... |
Am spus KT5 deoarece KT1 mai sunt pe urs....bine sa nu ma inteleaga cineva gresit ca jentile sunt un punct slab... dupa mine cred ca aici e cap de linie...este perfect din toate punctele de vedere! Numai bine:D
|
Quote:
La primavara sper sa pot spune ca este gata definitiv |
Quote:
Bafta. |
Quote:
|
Quote:
Cand vei incepe cu altul de la zero. Sau nu vei termina:D Urs=cheltuiala, nervi, rabdare, satisfactie, dependenta, si toate duc spre infinit... P.S. Daca gasesti remediul sa mi-l spui si mie te rog;) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Dupa parerea mea... totul este mult prea perfect pt a mai adauga sau modifica ceva, singurul lucru ce ar fi posibil este ceva de design;)) pana in prezent eu nu am vazut pe nimeni care sa aiba aceleasi gusturi ca si mie....Este singurul urs cabrio de la noi care te face sa intorci capul de fiecare data cand il vezi, sper ca la urmatorul eveniment de la buzau sa il pot vedea si live;))
PS: Sper sa nu te superi pt poze ca leam postat aici:D Numai bine! |
Quote:
O sa incerc inca cateva modificari discrete, saa vedem ce va iesi... |
domnu KYL dar ce muzica aveti pe masina ( sa zis undeva ca eu nam vazut )...ai ceva poze??? ......aprecirle mele pentru masina tilem zis ..cai super si etc ..da de audio nu am auzit nika ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: