![]() |
Re:
Quote:
Nu trebuie sa te rusinezi cand iti place ceva, iar cel mai grav este ca niste ordinari au reusit sa creeze o stare de psihoza si lumea e cu grija sa nu-i improaste astia cu noroi. Merci! |
Piesa masina nimic de zis. Cred ca suntem deja prea multi cei ce sunt nerabdatori sa-ti vada masina in actiune.
Spor la treaba in continuare. |
Re:
Quote:
Vine ea caldura si iese pe strada. |
re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing
e cald seby ...poti sa o scoti si tu putin asa....ca trage turbo bine cand e un pic de racoare....;) ;)
|
poate te vedem la 4tuning day..cu ea expozata
|
3 Attachment(s)
Filmat din RS6.
Lasati restul, retineti doar ca RS6 accelera la maxim. In film masina este intr-o faza intermediara. Atat s-a putut cu un telefon! Scuzati limbajul! |
Mda :)
N-o sa ai concurenti prea curand in Romania. Atata pot sa spun. |
Probabil ca da, sau deja am...
Cert e ca nu e asa de simplu cum cred uni dezradacinati emigranti de doi lei, care ocupandu-se de sex nal, trafic de carne vie trafic, consum si detinere de stupefiante. Banuies ca trebuie sa-i intelegem ca trec prin stari de beatitudine, euforie si dementa datorita anumitor "alimente" insa nu insemna ca daca traiesc intr-o lume civilizata treebuie sa-i si credem. Am vrut sa demonstrez ca in Romania se poate face ceva interesant, chiar mai mult decat se mint uni afara ca ar realiza prin faptul ca fug. Plecatul asta din tara la unii e un act de lasitate si iresponabilitate, daca esti smecher te duci acolo sa te distrezi sa vizitezi sa te simti bine nu sa fi sclavul sistemului lor. Oricum aici ei sunt dezradacinati acolo outsideri, venetici. Vrei sa ai o identitate sanatoasa, lupta pentru ea si nu face compromisuri murdare. Eu am demonstrat ca se poate si anul asta voi face si mai mult, mai sunt cativa langa mine sau eu alaturi de ei si vrem un nucleu mult mai robust. Sunt cativa care deja s-au apucat serios de masini uni au luat modele spectaculoase pe care le schimba radical pastrand coaja si altii au luat modele noi. Pasiunea celor din Romania este mare suntem la inceput de drum si trebuie sa facem eforturi mari. Trebuie si putin noroc, dar sa nu asteptam asta, pentru ca norocul si-l mai face si omul. La treaba si nu la furat ori intins mana cum fac uni tepari care ne fac tara de ras afara. |
Nu pot sa vad filmele,desi am un player de 3gp de la Nokia.Voi cu ce le vedeti? Oricum RS6 e o masina tare,felicitari pentru victorie,cred ca propietarul de RS6 a ramas uimit.
|
Quote:
Da cu ceva de la Nokia trebuie sa vezi, dar nu-s prea prea priceput la softuri, doar la auto. |
Am reusit sa vad filmele,le-am deschis pana la urma cu banalul windows media player,se distrau bine baietii in RS6 :D .
|
INCREDIBIL :shock: :shock: :shock:
ce motocicleta era aia din dreapta ta? |
wow !! e chiar prea tare !! felicitarile mele pt masina !! e impresionanta !! :shock:
|
cu masina asta nu ti-e rusine sa te duci la king of europe clar.
Asta e de pus pe net sa vada tot poporu. |
Super tare.Felicitari pt masina.Se vede k pasiunea , cunostintele mecanice si banii si-au spus cuvantu.Felicitari si poate ii faci ceva si la exterior.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning