Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

Mertzanik 02-05-06 13:32

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

deci... sa nu uram femeile, sa le schimbam cand ne plictisim de ele, nu?
cam asa ceva .... si sa o alegi p cea corecta ;) asta dak vrei sa alegi

d3vilish_lips 02-05-06 16:09

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
In viata asta nu exista iubire bla bla bla ........ exista sa traiesti si sa supravietuiesti....baieti stiti la ce ma refer .....acum money rulzzz asa k fiecare cum poate....unele la coltul strazii, altele la capul p..i, altele cu capul p umeri etc...altii cam la fel....fiti voi destepti si alegeti ce trebuie...iar pana gasiti distrati va cum puteti ....dar cand gasiti sa apreciati, sa oferiti si sa luati cat trebuie!!!!!!asta e marea dragoste de care s tot vb in viata....oferta si cerere nik mai mult.....sentimente...alea sunt ca burnout-ul.....zgomotoase, impresionante si la sfarsit fasaie si aia e...s duc...altele vin in loc ca si pneurile...

.....girl sa intrii in grupul fetelor care spun k p**a are alt gust in bmw sau mertz ....;)

Mertzanik 02-05-06 20:08

Quote:

.....girl sa intrii in grupul fetelor care spun k p**a are alt gust in bmw sau mertz ....
sa ma sugi...in primul rand nu ai inteles ce am zis ...si ai vazut decat "banii rulzzz"""...am dat exemple reale si asta nu inseamna k sunt d acord cu alea care nu o sug decat in bmw sau mertz ...mai invata sa citesti printre randuri ...si chiar banii rulz;)...mai ai de invatat ....

Trixi 03-05-06 11:21

Acum,scuzati-ma...de ce credeti voi,ca asa sunt femeile????Ptr,ca tre' sa admit,ca mai mult sau mai putin asa suntem....Niciuna nu si-a dorit altceva cindva,decit Printul,pe calul alb!Dupa aceea o patim,si devenim mai mult sau mai putin c...e!Adevarul e ca nu stii,cind gresesti,daca generalizezi dupa o experienta proasta!
Dar in mod sigur pot sa va zic,daca o femeie e prea buna,nu mai este interesanta ptr voi!Cu sotu' avem 10 ani impreuna,dar nici pe departe nu as putea sa zic,ca avem o relatie linistita,nici acum.Citeodata,daca las mult prea tare dupa capul lui,chiar trebe sa-l amintesc,ca nu e buricu' pamintului,cu acele metode mai sus amintite,si urite de voi.... :)..si pot sa va jur,ca sta cu mine,numai ptr ca vrea sa fie,nu ptr ca e nevoit!

d3vilish_lips 03-05-06 14:40

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
sa ma sugi...in primul rand nu ai inteles ce am zis ...si ai vazut decat "banii rulzzz"""...am dat exemple reale si asta nu inseamna k sunt d acord cu alea care nu o sug decat in bmw sau mertz ...mai invata sa citesti printre randuri ...si chiar banii rulz;)...mai ai de invatat ....

.....dekat sa invatz de la una k tine mai bine ma impushk....si nu o mai da la koteala...sau ce iti e rusine sa recunosti unde te inkadrezi?:rolleyes2 ....stai linistita k am citit tot si am vazut tot....si abtinete la dalea cu sa ma sugi k nu impresionezi pe nimeni u "bad girl":lol: :lol: :lol: .....o sa iti ajunga curu dak ai norok intr`un trabant decapotabil la gandirea pe kare o ai.... hai norok si la mai mare k poate nimeresti in vreo berlina "tunata" cu "TE PUPA TATI" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KillerB 03-05-06 15:03

Catfight, catfight...:twisted:

Nu' acuma serios si "offtopic", da' mai filtreaza si tu "bazaru' ", Mertzanik...Cred ca tu eshti suparata pe viatza (shi poate ca ai dreptate sa fii) si nu pe Devilish:???:

Psycho 03-05-06 21:09

http://www.haios.net/haios_farse_aud...autostrada.php

hai ascultatzi asta si dupa aia mai vb .. apropo de ce zicea fata mai sus ...

Killerb ;) .... e unu la dacia ... care are o dacie cu 240 de cai ;) .. poate e pe gustu e .. e de CL ;)

Spark 03-05-06 22:04

ca de obicei ... mortal ... :) :) :)
cu asta tot s-o dat de gol ....

Eugen_TL 03-05-06 22:50

hahahaha...ce tare FARSA frate... patroana la bordel e asta pana la urma nu firma de model. ! opaaaa..:lol: dar ce facea oare ea cu ala din dreapta? :lol: :lol: " va fac ce vreti, va casatoresc, va aranjez... fac tot" vai de mama noastra fratilor !!! prea tare;)

EvLSant0S 03-05-06 22:57

OT grav... ce naiba .. : /

catfight`u mergea... dar.. plz. . : /

SV-05-YBG 05-05-06 09:36

Super discutia. Pacat ca eu nu urasc femeile asa ca nu pot sa spun nimica.

Doar atat:

Lasati fetele si femeile (bineinteles cu anumite limite ... de varsta si de greutate) sa vina la mine .... :D :D :D

KillerB 05-05-06 10:08

Yeah, right, dragul meu Casanova...:chuckel:
Stim amandoi ca tu n-ai ochi decat pentru masini...

d3vilish_lips 05-05-06 12:55

......aoelu lasa sa aiba ochi ptr masini si altceva ptr femei :lol::lol::lol:.....k pana la urma copii cu tobe sport nu o sa poa sa faca :twisted::lol: ;)

SV-05-YBG 05-05-06 15:39

Ba da. Poti sa faci copii cu tobe sport.

Copilul meu are deja 16 ani, 1.550 KG, si pe langa asta si aprox. 260 CP.

ca sa nu mai spun de 4.80 m lungime, 1.87 latime si 1.30 inaltime. Este un copil foarte bine crescut si cuminte daca ii dai ce vrea.

Singura problema este cu tatal sau cu mama, ca noi suntem albi amandoi si el este negru.:D :D :D

needBrain 05-05-06 17:56

sincer sa fiu....ce nu-mi place mie la femei e faptu ca sunt nehotarate,cursucite cum s-ar spune

All times are GMT +2. The time now is 15:44.

- Copyright 2026 4Tuning