![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
Quote:
pe privat ... e surpriza |
E gri si o tot omora unu` prin oras zilele trecute? 1,8?...ii dadea saracu de capu` lui.....insa ar trebui anuntat ca nu prea fuge pe masura zgomotului dat de filtru.
|
Quote:
nu .... din pacate doar 1.6 ...si negru ... ar mai fi o posibilitate cu unul bleumaren de 1.8 , full , numai ca nu mai vrea ala sa il vanda ...ca s-a indragostit de el :D |
AUDI A4... :twisted:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
degeaba , ca nu zic nimic pana nu se concretizeaza ... deci continuati sa incercati sa ghiciti |
3 Attachment(s)
Quote:
|
imi pare rau ca nu am putut sa stam mai mult de vb asta seara.la ce aglomeratzie era...dar daca nu ne vedem sapt asta....duminica la finantze.
|
nu e nici o problema . pai chiar n te0am mai vazut dupa ce te-ai dus sa intorci masina ... si am mai stat vreo 30 de minute si am plecat , ca incepuse sa ma cam ia frigul ... ne vedem saptamana asta ... sper sa nu fiu sambata de servici sa vin la intalnirea Logan
|
nici noi n-am mai stat mult pana cam 40 de min am stat ca era un frig
|
am vazut masina duminica, este ingrijita, bravo...ce sa spun, bafta la vanzare :)
|
stiu cand ai plecat.oricum frumos brs-ul.foarte ingrijit.poate ne vedem sambata,sau duminica,
|
proiectul este momentan in stand-by .... inca nu stiu ce sa fac ... daca o sa vand/schimb sau sa o tin .... momentan i-am pus colant pe stalpi (negru), dar fiind pus de mine a iesit super nasol , urmeaza sa il pun profi cand ma duc sa pun si parasolarul, adica cel mai probabil maine ....
revin mai pe seara si cu cateva poze cu stalpii facuti negri |
5 Attachment(s)
cateva poze cu stalpii negri si cu insemnele clubului "Street 4 Cars" . Momentan stickerul "Street 4 Cars" e provizoriu, urmand sa ne mai gandim asupra modelului
|
10 Attachment(s)
Cateva poze cu BRS-ul la legalele de ieri ( 15.03.2009 ) de la Craiova (Bucovat)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning