Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/82714-tuningul-viata-prioritate-prima-masina-modificata-politiei.html)

Gabi 04-06-09 14:26

Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei

byAlin, bunică-sa şi soacra fratelui lu' văru-său !

Doamne, băiete, īţi depăşeşti recordurile cu fiecare mesaj postat.

scturoag 04-06-09 14:33

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2380852)
byAlin, bunică-sa şi soacra fratelui lu' văru-său !

Doamne, băiete, īţi depăşeşti recordurile cu fiecare mesaj postat.

Am intrebat frumos ... putea sa mi se rapunda frumos ... dar intr-o asa comunitate nu se poate sa ti se raspunda frumos :)

Gabi 04-06-09 14:36

Dar ţie cine-ţi dă bani să-ţi cumperi haine ? Dar pentru ţigări ?

Te-ai gāndit vreo secundă că poate finanţatorii acestui proiect, īn afară de byAlin, nu vor să fie publici ? Te-ai gāndit vreo secundă că dacă se dorea promovarea acestor finanţatori erau "aduşi īn faţă" de prima dată ?

Mai gāndeşte şi tu īnainte să postezi, că multă lume s-a săturat de cāte aberaţii debitezi !

scturoag 04-06-09 14:42

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2380884)
Dar ţie cine-ţi dă bani să-ţi cumperi haine ? Dar pentru ţigări ?

Te-ai gāndit vreo secundă că poate finanţatorii acestui proiect, īn afară de byAlin, nu vor să fie publici ? Te-ai gāndit vreo secundă că dacă se dorea promovarea acestor finanţatori erau "aduşi īn faţă" de prima dată ?

Mai gāndeşte şi tu īnainte să postezi, că multă lume s-a săturat de cāte aberaţii debitezi !

Eu nu vad de ce ar sta "ascunsi" acei finantatori ... pur si simplu am intrebat frumos ... cine sunt finantatorii ... si la fel de frumos mi se putea raspunde : nu ii stim , sau nu le putem dezvalui indentitatea sau mai stiu eu ce ....
iar nu cred ca in fiecare post trebuie sa spui ca aberez si ca postez nu stiu cum ...
plus de asta ... eu nu vad absolut nici o aberatie in intrebarea care am pus-o .. a fost o intrebare ...destul de simpla ...cu un raspuns simplu ...
dar ca raspuns am primit 2 ... unul in care ma injoseste .. iar altul care imi explica de ce si cum ... eu nu am intrebat de ce si cum ... am intrebat .. cine sunt ...

P.S: sa ghicesc .... imi iau infraction si acum... pentru ce ?!? ... cum sa contrazici un moderator ... imposibil asa ceva !

Gabi 04-06-09 14:44

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2380794)
Daca citeai tot stiai ;) Politia in nici un caz!

Cred că dacă Ali ar fi vrut să-ţi răspundă, o făcea, nu-ţi dădea răspunsul ăsta evaziv ! Şi nu mai face pe victima, că ştii şi tu, mai bine ca mine, cāt aberezi !

A'Lexani 12-07-09 15:38

ba ce va mai certatzi...
mi-a spus o pasarica in somn ca in citeva zile masina a sa fie dusa din nou la autocor...

Ali_ump 13-07-09 10:55

N-am info , revin cand aflu;)

Pacalici 13-07-09 21:10

Pentru mine tuning presupune o pasiune nu doar pentru aspect ci performante respectiv cai sub capota. Foarte haios va fi cand/daca ma opreste o masina de politie tunata cu multi cai sub capota sa imi deie o amenda pentru viteza :D hai sa fim seriosi, pentru a merge regulamentar nu avem nevoie nici care de 200 de cai putere.

GaLLaD3 08-10-09 19:29

Deci se poate :)! in romania se pot tuna masini ale politiei! parerea mea e ca programul ar trebui extins in toata tara ! sa fie ce l putin cate 2 masini in fiecare oras ! ar fi ceva frumos :X

nutzuXXL 09-10-09 09:47

eu cred ca ar trebui imbunatatita atitudinea politistilor , nu masinile . degeaba au ei masini tunate daca au aceiasi atitudine de "militieni" .

andreistn01 16-10-09 14:20

Super masina !! Felicitari pt initiativa nice work!!

3xp1c1t 10-01-10 16:44

un nou inceput :) nu e rau

Alexkidu 11-01-10 01:05

Foarte tare masinuta :)

Spark 13-01-10 16:07

cineva a platit/facut modificarile la masina, care astfel face reclama (pozitiva tuningului), deci ... in conceptia mea e sponsorizare. desi poate nu e cel mai bun termen sau cel mai potrivit, recunosc asta.

ZaNe94 13-01-10 17:43

titirezu asta e prin piatra neamt parca... stiu ca lam vazut

All times are GMT +2. The time now is 07:40.

- Copyright 2026 4Tuning