![]() |
Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei
byAlin, bunică-sa şi soacra fratelui lu' văru-său !
Doamne, băiete, īţi depăşeşti recordurile cu fiecare mesaj postat. |
Quote:
|
Dar ţie cine-ţi dă bani să-ţi cumperi haine ? Dar pentru ţigări ?
Te-ai gāndit vreo secundă că poate finanţatorii acestui proiect, īn afară de byAlin, nu vor să fie publici ? Te-ai gāndit vreo secundă că dacă se dorea promovarea acestor finanţatori erau "aduşi īn faţă" de prima dată ? Mai gāndeşte şi tu īnainte să postezi, că multă lume s-a săturat de cāte aberaţii debitezi ! |
Quote:
iar nu cred ca in fiecare post trebuie sa spui ca aberez si ca postez nu stiu cum ... plus de asta ... eu nu vad absolut nici o aberatie in intrebarea care am pus-o .. a fost o intrebare ...destul de simpla ...cu un raspuns simplu ... dar ca raspuns am primit 2 ... unul in care ma injoseste .. iar altul care imi explica de ce si cum ... eu nu am intrebat de ce si cum ... am intrebat .. cine sunt ... P.S: sa ghicesc .... imi iau infraction si acum... pentru ce ?!? ... cum sa contrazici un moderator ... imposibil asa ceva ! |
Quote:
|
ba ce va mai certatzi...
mi-a spus o pasarica in somn ca in citeva zile masina a sa fie dusa din nou la autocor... |
N-am info , revin cand aflu;)
|
Pentru mine tuning presupune o pasiune nu doar pentru aspect ci performante respectiv cai sub capota. Foarte haios va fi cand/daca ma opreste o masina de politie tunata cu multi cai sub capota sa imi deie o amenda pentru viteza :D hai sa fim seriosi, pentru a merge regulamentar nu avem nevoie nici care de 200 de cai putere.
|
Deci se poate :)! in romania se pot tuna masini ale politiei! parerea mea e ca programul ar trebui extins in toata tara ! sa fie ce l putin cate 2 masini in fiecare oras ! ar fi ceva frumos :X
|
eu cred ca ar trebui imbunatatita atitudinea politistilor , nu masinile . degeaba au ei masini tunate daca au aceiasi atitudine de "militieni" .
|
Super masina !! Felicitari pt initiativa nice work!!
|
un nou inceput :) nu e rau
|
Foarte tare masinuta :)
|
cineva a platit/facut modificarile la masina, care astfel face reclama (pozitiva tuningului), deci ... in conceptia mea e sponsorizare. desi poate nu e cel mai bun termen sau cel mai potrivit, recunosc asta.
|
titirezu asta e prin piatra neamt parca... stiu ca lam vazut
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning