![]() |
Re: Super Nova (RED)
1 Attachment(s)
ce naiba i-ai pus acolo ?
|
Acolo e o bucata de tifon pana vine si celalalt filtru...e pus provizoriu;)
|
felicitarile mele pentru masina....am citit de la inceput pana acum...cred ca e destul de greu sa o faci...mai ales ca nu lucrezi...bine...cel putin asa ai zis...acum...na...poate te`ai angajat....este o supernova in buc...alba cu niste dungi albastre....am auzit ca e jale...ca are o berghelie frumoasa...poate stai de vb cu tipul...si cine stie...poate te ajuta cu un sfat o chestie de genu....:) felicitari si bafta la modificari...drumuri bune..in continuare
|
Da e destul de greu atata timp cat nu sunt angajat sa o aranjez cum mi-ar placea mie dar ma straduiesc sa o tin cat mai curata si functionala in primul rand.
|
si eu o sa-mi pun un filtru dinala mic ca sa nu mai imi bage vaporii aia calzi in admisie
cand o sa schimbi axul sa-i pui pe articulatia de jos un burduf de bieletela cu vaselina in el, eu asa am facut |
Care articulatie ca nu imi dau seama , ai vreo poza ca nu stiu despre ce articulatie e vorba:???:
|
jos unde se prinde de caseta e o articulatie identica cu cea de sub volan
|
hmmm cred ca e vorba chiar de articulatia in care am eu joc... lasa-mi si mie ID-ul tau pe privat daca vrei. Bafta
|
exact
|
sal ce se mai aude cu masina...?:) am si eu un opel astra f si vroiam sa te intreb daca ai cumva de unde sa imi faci si mie rost de o prelungire din aia de bara fata de cauciuc...daca se poate....te rog frumos...:D
|
Nu mai pot sa fac rost de cauciuc dala de bara nici pentru mine:sad:
Masina deocamdata asteapta sa primeasca un ax de volan nou si amortizoare pe fata. P.S. am de vanzare subwoofer statie si cabluri MAGNAT daca intereseaza pe cineva vorbim pe PM |
Cati bani?...
|
Ai PM
|
5 Attachment(s)
"Tuning" de ultima ora:lol: asa se intampla cand nu ai ce face in casa , iti vin tot felul de idei...deci pe scurt ,teava (din fosta intermediara) in loc de finala. Urmeaza maine sa o sudez ca deocamdata e prinsa decat cu colier si rasufla.
|
Poate ma rezolvi si pe mine cu o bucata de cauciuc pt bara fata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning