![]() |
Re: E36 - Coupe :x
spectacol o iesit masina,bravo raul!
|
Frumos :-).
|
frumooossss...
bara fata mi se pare cunoscuta... de unde ai luato/primito? :D nu te-ai gandit la niste jante cu buza polish? si astea dau bine.. doar o parere |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si cu jantele.....imi plac la nebunie astea..mai ales live.....cu toate ca mi-ar placea si ceva cu buza polish dar mai este timp:D.....poate daca gasesc ceva si le probez si imi plac fac un efort:D:D... ps.acum putem face o sedinta foto:D:D |
Desiguuur :D
cand treci prin timisoara ? |
Quote:
|
mah cand vreti voi....ma las pe mana voastra sa organizati ceva....cand poate lumeaa si eu voi fii prezent;)..numa sa ma anuntati din timp.....si laurentiuu..distractie la nuntaaa:D
|
9 Attachment(s)
si dupa cum am spus pozele de pe aparat....atat ca sunt mai clare.....nu-s dealea profesionale dar o sa vina si randul lor :D:D...cand poate timisoara :lol:
daca imi mai recomandati ceva va rog spuneti si as vrea sa stiu parerea cu buza de la bara de fata...mata sau lucioasaa...multumescc ;) |
frumoasa rau de tot
sa o stapanesti foarte sanatos |
Quote:
|
nu prea imi plac mie pisicile , dar stiu sa apreciez una frumoasa !!! bafta in continuare
|
Quote:
|
frumoasa masina,interioru' impecabil,jantele mortale...........sa o stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning