![]() |
Cortez vin si ceilalti?V-ati hotarat?Mergem toti odata? :D Si apropo..lasa tu pe dog....ca ai sa ai cica un renault 5 GTT cu care sa te lupti cot la cot :)
|
Dupa concursul pe grupe deschidem sectiunea LIBERE!
Ca sa se formeze o grupa e nevoie de minim 8 autoturisme. Oricum toata lumea se da si incercam cat mai mult! |
hai ctza!
bay.... Constantza nu merge?
Vad k nu a scris nici un constantzean mai nmk pe aici, sa inteleg k nu mergetzi? |
Cam ce masini sunt la 165cp -200cp? Sa imi stiu concurenta :D
PS. Am doua locuri libere in masina.. ceva cotizanti? :? |
Ceva nou? Ce se mai aude? Abia astept sa privesc bolizii si hactziune... :)
Din pacate, eu...am masina in service :( Chiar vroiam sa vad la catzi puteam face fatza! :( |
am si eu o intrebare.
a pierdut omu certificatul de inmatriculare ... in schimb masina e in perfect stare de functionare omu are permis tot tot. se poate verifica pe net puterea masinii fiind vorba de un FIAT CROMA 2000 turbo 8v credeti ca se poate alinia la start ? nu se incearca nici o magarie , pur si simplu a pierdut omu certificatul. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Am si eu niste intrebari daca se poate
Grupele raman aceleasi ? Unde se fac inscrierile? Se pot face si la Bucuresti sau doar la Galati? |
Nu se va percepe nici o taxa de inscriere nu-i asa?
|
Re:
Quote:
INSCRIERILE se vor face la CASA DE CULTURA A SINDICATELOR in hol, orar: 10-14 vineri si 10-12:30 sambata |
Vin.. pot sa ma inscriu direct din Bucuresti?
|
Re: hai ctza!
Quote:
Am vb azi si cu Dragos(MDN) si zicea ca ei (X team) nu vor veni. Chiar nu stiu cine mai vine.Oricum sper sa nu fiu singurul din Constanta. Vad ca celelalte orase se inghesuie sa vina cu mic cu mare, iar noi....... ***, in schimb la vorbe in vant suntem primii.Mare pacat. |
Se pare ca Iasul va fi prezent la acest eveniment :!: :twisted:
P.S. Nu putem lasa toate premiile sa fie luate de cei din Bucuresti :lol: |
sebi! pe la ce ora sa fim in galatzi? cand incep liniutzele, spectacolul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning