Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Care va plac mai mult ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7904-plac.html)

F.R.Sonic 19-04-06 09:37

Re: Care va plac mai mult ?

WHAT THEEE!!!?!!!!!!!!? X-Ray-Eyes....mai esti acolo??? nu mai vad..??..#$%^ Am orbit!! AAAAuuuu lume!!!....CarGoVroom cum ti-ai dat seama ca au peruci? unde au perucile??? ca nu se vad de burta B-) >:P

EvLSant0S 19-04-06 11:53

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Deci ??? Care va plac mai mult ?
Alegeti una dintre cele de mai jos ... ca e si una blonda si una roscata , si bruneta ...

bruneta, nu vezi ce picioare finutze are? sau uite ce abdomen lucrat are, bruneta clar .. ;)

GolfuletzS 19-04-06 16:32

BRUNETELE ...... cele mai multe voturi.... yeah ! :)

d3vilish_lips 19-04-06 16:53

.....logik we rule the worlld :oops::twisted:......

Psycho 19-04-06 21:45

Quote:

Deci ??? Care va plac mai mult ?
Alegeti una dintre cele de mai jos ... ca e si una blonda si una roscata , si bruneta ...

pot sa iau unu din cainii din spate :oops:

fast_racer : WOW.....

Leutzu_ 20-04-06 13:39

Oare conteaza asa mult culoarea parului...pentru mine sigur nu. Frumoasa sa fie...

X-Ray-Eyes 21-04-06 13:33

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
Oare conteaza asa mult culoarea parului...pentru mine sigur nu. Frumoasa sa fie...

Clar ... ca poate sa fie si verde la par ... daca e frumoasa de pica sau de inima rosie e ... treaba ...
:)
Un prieten de al meu spunea : Poate sa fie si cheala !

GolfuletzS 21-04-06 13:40

Quote:

Clar ... ca poate sa fie si verde la par ... daca e frumoasa de pica sau de inima rosie e ... treaba ...
:)
Un prieten de al meu spunea : Poate sa fie si cheala !

cum chealaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o :o :evil: :evil: DOAMNE FERESTE !!!!! sa nu dea domnu sa vad asa ceva !

cu paru scurt.... merge.... daca ii sta bine.... da nu cheala !!! si nici scurt scurt :)) cum ne tundem noi baietzii !

Spark 21-04-06 16:02

si mie mi se pare cam aiurea ... alea care se tund .. scurt scurt de tot .. ca baietzii ... yak ..
de aia ii fete .. sa aiba par pe cap ... nu pe fatza ... :) :) :)

Eugen_TL 21-04-06 20:51

Quote:

Originally Posted by Spark
si mie mi se pare cam aiurea ... alea care se tund .. scurt scurt de tot .. ca baietzii ... yak ..
de aia ii fete .. sa aiba par pe cap ... nu pe fatza ... :) :) :)

sa stii ca unele se tund din alte motive nu ca le place neaparat!:) am cunoscut o fata candva cu par mic mic si era simpatica sa stii! si chiar am o cunostinta de familie..45-50 cam are...la corp arata f bine si la fatza si are parul scurt de tot sur! in fine: eu le prefer pe alea cu par roz bombon ! :) :D

RA_2fast4u 21-04-06 22:35

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
sa stii ca unele se tund din alte motive nu ca le place neaparat!:) am cunoscut o fata candva cu par mic mic si era simpatica sa stii! si chiar am o cunostinta de familie..45-50 cam are...la corp arata f bine si la fatza si are parul scurt de tot sur! in fine: eu le prefer pe alea cu par roz bombon ! :) :D

cu picatele!! :P

si ca sa nu fiu prea rau off>> in ultima vreme observ o deosebita placere manifestate la vederea d-soarelor roscate...mi se pare nu sh cum culoarea....obraznica cred ca ar fi destul de potrivit cuvantul :D

Spark 21-04-06 22:50

si roscatu` e o culoare faina ... ;)
eu sunt de obicei bu brunetele si de o brunete imi placea .. da` acuma s-a vopsit roscat ... ce sa ii faci .. ;)
tre` sa imi schimb si eu gusturile .. :P

Mustang 22-04-06 12:30

ROZ SAU MOV.... Ca babele alea =))

valib 22-04-06 12:37

blonda-i blonda...:))

RA_2fast4u 22-04-06 21:08

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
ROZ SAU MOV.... Ca babele alea =))

chiar ma ce ma dispera alea!! cu carje si paru mov!! inteleg ca vrei sa te vopsesti... da totusi roz??? si mai ales la varsta aia.....

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning