![]() |
:oops: deja ai dat multe detalii si asa ca acum suntem happpyyy o frumoasa poveste de dragoste care se termina cu bine .........
|
dar tot nu mi-a rasp la intrebare:deci....oficial :lol: ,de cat timp?
|
oficial.......
inca nu ma cerut in casatorie sau mai stiu eu ce sa fie oficial iar cat de cat oficial va fiii cel tarziu in ianuarie |
bueeei.. ia gata, ce curiosi sunteti :)) in schimb nu mai intreaba nimeni ce-i cu sierra v12 sau lucruri legate de masini lol. ce-i aici 4tuning sau acasaaaa?
|
mai oamenilor,hai s-o zic mai simplu:cand v-ati cuplat mah?cand v-ati bagat prima oara limbile pe gat? :lol:
|
sa vb totusi mai frumos ok? si pe lAnga asta atat timp cat el nu vrea sa mai zica nimik inceteaza cu intrebarile
|
hmzz regret un pic .. o parte din week`endu asta .. faza cand am bulit mashina si k n`am luat`o pe tov. cu mine .. in rest totu e ok ..nu regret sticlele de jhonny si teachers date pe gat .. si nici tonele de rebbull baute .. care m`au facut sa tremur toata noaptea :) ..
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aoleoo ma doare inima de la redbull ... |
aoleu...hai la spital,poate dai de o asistenta buna sa-ti faca o respiratie gura la pewla :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
hmmmmmm
|
hmmmmmm iubitu sa stie sa faca si prajiturele ca de la mine nu mai vezi daca se atinge vreuna de tine :twisted:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning