Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

babygirl 13-11-05 22:51

:oops: deja ai dat multe detalii si asa ca acum suntem happpyyy o frumoasa poveste de dragoste care se termina cu bine .........

needBrain 13-11-05 22:52

dar tot nu mi-a rasp la intrebare:deci....oficial :lol: ,de cat timp?

babygirl 13-11-05 22:55

oficial.......
inca nu ma cerut in casatorie sau mai stiu eu ce sa fie oficial iar cat de cat oficial va fiii cel tarziu in ianuarie

BMWPower 13-11-05 23:02

bueeei.. ia gata, ce curiosi sunteti :)) in schimb nu mai intreaba nimeni ce-i cu sierra v12 sau lucruri legate de masini lol. ce-i aici 4tuning sau acasaaaa?

needBrain 14-11-05 00:36

mai oamenilor,hai s-o zic mai simplu:cand v-ati cuplat mah?cand v-ati bagat prima oara limbile pe gat? :lol:

babygirl 14-11-05 11:24

sa vb totusi mai frumos ok? si pe lAnga asta atat timp cat el nu vrea sa mai zica nimik inceteaza cu intrebarile

Psycho 14-11-05 12:27

hmzz regret un pic .. o parte din week`endu asta .. faza cand am bulit mashina si k n`am luat`o pe tov. cu mine .. in rest totu e ok ..nu regret sticlele de jhonny si teachers date pe gat .. si nici tonele de rebbull baute .. care m`au facut sa tremur toata noaptea :) ..

babygirl 14-11-05 14:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
hmzz regret un pic .. o parte din week`endu asta .. faza cand am bulit mashina si k n`am luat`o pe tov. cu mine .. in rest totu e ok ..nu regret sticlele de jhonny si teachers date pe gat .. si nici tonele de rebbull baute .. care m`au facut sa tremur toata noaptea :) ..

ori offtopic ori ai distras atentia e bine oricum si nu e bine sa ai regrete mai bine nu faceti decat mai apoi sa regretati

Psycho 14-11-05 14:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"babygirl\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

ori offtopic ori ai distras atentia e bine oricum si nu e bine sa ai regrete mai bine nu faceti decat mai apoi sa regretati

ideea mea e k ... in fine este un topic in care tre sa spunem ce regretam in dragoste ???

aoleoo ma doare inima de la redbull ...

needBrain 14-11-05 15:08

aoleu...hai la spital,poate dai de o asistenta buna sa-ti faca o respiratie gura la pewla :lol:

babygirl 14-11-05 16:07

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BMWPower 14-11-05 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
aoleu...hai la spital,poate dai de o asistenta buna sa-ti faca o respiratie gura la pewla :lol:

i fell so sick :zombie: i need cpr (cardiopulmonary resuscitation) or should i say cardiopenis resuscitation :D :dribble: nuuuuurrrrseeee! :help:

babygirl 14-11-05 21:38

hmmmmmm

babygirl 14-11-05 21:41

hmmmmmm iubitu sa stie sa faca si prajiturele ca de la mine nu mai vezi daca se atinge vreuna de tine :twisted:

BMWPower 14-11-05 21:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"babygirl\"
hmmmmmm iubitu sa stie sa faca si prajiturele ca de la mine nu mai vezi daca se atinge vreuna de tine :twisted:

nici macar putina frisca dace le dau? si o capsunica...

All times are GMT +2. The time now is 05:10.

- Copyright 2026 4Tuning