Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

CZR 09-09-05 13:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
GATA? e liniste? a amutit lumea ?

nu tata,dar sa t dai cu masina d strada p vtm e putin mai dificil,nu?
provokrea era sa vina cu masini d strada,sa n dam p strada...sa vedem cine e mai bun,poate unii dintre noi,poate unii dintre ei...vom vedea...
sa participi la etapa d vtm tre sa faci niste modifikri,nu ai vrea sa-mi modific audiul pt vtm k sa-ti dau tie satisfactie?

bogdan_kwx 09-09-05 13:45

:lol: :o :o :o :o :o :o :o
:P :P :P :P :P :P :P :P :P
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
deci acum se vede cine circoteste si cine are pasiune pt masini.
la Buzau se pot da toate adica Dacii dar si Subaru de la 50 la 5000 CP.

Ar mai fi o scuza .....in aceasta perioada e raliul Muscelului si poate ca va duceti acolo in calitate de spectatori si nu va puteti inscrie la Buzau.
Sper sa nu primesc prea multe injuraturi

andreitentean 09-09-05 13:47

Re:

Quote:

Ar mai fi o scuza .....in aceasta perioada e raliul Muscelului si poate ca va duceti acolo in calitate de spectatori si nu va puteti inscrie la Buzau.

DE CE doar pana in 5000 de cai eu de ce nu pot sa ma inscriu!!!!!!!!!!

acum serios, vrei sa mergem?

akimoto 09-09-05 13:49

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
akimoto.
eu m-am prins. tu vrei sa-ti cumperi ceva pt Honda si nu stii daca in euro sau dolari, nu?

:D
glad to hear from you again, m8
in legatura cu disputa asta....parerea mea e ca....s-ar putea sa....nu se stie
care este

CZR 09-09-05 13:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Quote:

am anuntat prin pagina 11 ,eu sunt dispus sa ma trag p linie sau traseu cu orice pilot vine cu masina lui personala d strada...imi las nr d tel,nu ma dau la fund,nu-mi sta in fire...
Te mai intreb si pe tine inca o data
Tu chiar crezi ca va venii Titi Aur sa ceara nr. tau de tel sa se dea cu tine la o liniutza ???
Eu nu cred asa ceva.
Despre faza cu sponsorii nu discut. :wink:
Intereseaza-te si tu singur cum sta treaba exact cu sponsorii si cati bani baga si pilotii in masina si in tot ce tine de participarea lor in CNR.

nu,dar tu sigur vei veni,nu?

andreitentean 09-09-05 13:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 99 CZR\"
Quote:

Quote:

am anuntat prin pagina 11 ,eu sunt dispus sa ma trag p linie sau traseu cu orice pilot vine cu masina lui personala d strada...imi las nr d tel,nu ma dau la fund,nu-mi sta in fire...
Te mai intreb si pe tine inca o data
Tu chiar crezi ca va venii Titi Aur sa ceara nr. tau de tel sa se dea cu tine la o liniutza ???
Eu nu cred asa ceva.
Despre faza cu sponsorii nu discut. :wink:
Intereseaza-te si tu singur cum sta treaba exact cu sponsorii si cati bani baga si pilotii in masina si in tot ce tine de participarea lor in CNR.

nu,dar tu sigur vei veni,nu?

bravo czr

CZR 09-09-05 13:53

Re:

Quote:

apropos,dak nu trebuia sa-mi iau ksa saptamana viitoare,audiul meu ar fi fost modifikt radikl in vara asta,dar asa s intampla knd nu t ajuta parintii si faci totul p barba ta...kteodata banii nu sunt d ajuns...sa vand audiul si sa iau 10 dacii,poate 15?>

bogdan_kwx 09-09-05 13:53

Re:

Quote:

Quote:

DE CE doar pana in 5000 de cai eu de ce nu pot sa ma inscriu!!!!!!!!!!

acum serios, vrei sa mergem?

pai ...de ce nu?e aici la 100 km si o sa fie distractiv daca plecam de seara. o sa iti dau amanunte cind voi afla si eu.

andreitentean 09-09-05 13:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:

akimoto.
eu m-am prins. tu vrei sa-ti cumperi ceva pt Honda si nu stii daca in euro sau dolari, nu?

:D
glad to hear from you again, m8
in legatura cu disputa asta....parerea mea e ca....s-ar putea sa....nu se stie
care este

ai sa fi surpris cat de putine masini de f2000(2000 aspirat trac pe 1 punte) se ridica la nivelul Hondei tale . multi, majoritatea vor citi TOKYO EXPRESS.

CZR 09-09-05 14:04

kwx...eu vin ma...dak vine si andrei...vin cu masina asa,d strada pt k va fi satisfactia mai mare makr dak nu ies ultimul in fata vtm-urilor veritabile,tot ma declar invingator...
pilotii d c nu s dau cu masinile lor d strada cu noi la o liniuta?

bogdan_kwx 09-09-05 14:08

pai eu de unde sa stiu de ce nu se dau , ce crezi ca sint mama OMIDA?
:roll: :roll: :roll:

CZR 09-09-05 14:10

Re:

Quote:

pai eu de unde sa stiu de ce nu se dau , ce crezi ca sint mama OMIDA?
:roll: :roll: :roll:

doamne fereste...a murit femeia :P
iti zic eu d c...pt k multi au masini personale cielo sau poate o vectra a
cu o masina d la sponsor...ma dau si eu cocos...

EVOLUTION8 09-09-05 14:11

Quote:

apropos,dak nu trebuia sa-mi iau ksa saptamana viitoare,audiul meu ar fi fost modifikt radikl in vara asta,dar asa s intampla knd nu t ajuta parintii si faci totul p barba ta...kteodata banii nu sunt d ajuns...sa vand audiul si sa iau 10 dacii,poate 15?>
Pai ce ai ai inebunit???
Daca vrei sa iti dai masina sa iti iei 15 carutze nu ai decat.

CZR 09-09-05 14:16

Re:

Quote:

Quote:

Pai ce ai ai inebunit???
Daca vrei sa iti dai masina sa iti iei 15 carutze nu ai decat.

par eu a avea apukturi d nebun?am avut si eu golf 2 gti,kruta din 99,clio si acum am si clio si audi
si asa,cu masina d strada sunt convins k nu o sa ma fac d ras,asta si dupa feed-back-ul oferit d masina la ct p 14 august
parerea mea

andreitentean 09-09-05 14:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"biatch\"
Adio umanitate! Cyborgs rullz, mancati-as! Aceeasi atmosfera de ghetou, intretinuta de renumitii si incomparabilii circari: aviator (alias prea smecherul SEI), andreitentean (cel mai bagabont Subaru), B 99 CZR (probabil unul din \"cainii\" lu' nenea Sebastian), ono (un motociclist, devenit peste noapte pasionat de masini) si arhicunoscutul SEBASTIAN, marele oficial Legal Racing.

Inc-o data: ADIO UMANITATE! Traiasca Terminatorul :lol:

DA STI CA-MI PLACE BAGABOND. MULTUMESC. CEL MAI BAGABOND SUBARU , SUNA BINE. CHIAR MULTUMESC.

All times are GMT +2. The time now is 22:03.

- Copyright 2026 4Tuning