![]() |
Re:
Quote:
provokrea era sa vina cu masini d strada,sa n dam p strada...sa vedem cine e mai bun,poate unii dintre noi,poate unii dintre ei...vom vedea... sa participi la etapa d vtm tre sa faci niste modifikri,nu ai vrea sa-mi modific audiul pt vtm k sa-ti dau tie satisfactie? |
:lol: :o :o :o :o :o :o :o
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: deci acum se vede cine circoteste si cine are pasiune pt masini. la Buzau se pot da toate adica Dacii dar si Subaru de la 50 la 5000 CP. Ar mai fi o scuza .....in aceasta perioada e raliul Muscelului si poate ca va duceti acolo in calitate de spectatori si nu va puteti inscrie la Buzau. Sper sa nu primesc prea multe injuraturi |
Re:
Quote:
acum serios, vrei sa mergem? |
Quote:
glad to hear from you again, m8 in legatura cu disputa asta....parerea mea e ca....s-ar putea sa....nu se stie care este |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
kwx...eu vin ma...dak vine si andrei...vin cu masina asa,d strada pt k va fi satisfactia mai mare makr dak nu ies ultimul in fata vtm-urilor veritabile,tot ma declar invingator...
pilotii d c nu s dau cu masinile lor d strada cu noi la o liniuta? |
pai eu de unde sa stiu de ce nu se dau , ce crezi ca sint mama OMIDA?
:roll: :roll: :roll: |
Re:
Quote:
iti zic eu d c...pt k multi au masini personale cielo sau poate o vectra a cu o masina d la sponsor...ma dau si eu cocos... |
Quote:
Daca vrei sa iti dai masina sa iti iei 15 carutze nu ai decat. |
Re:
Quote:
si asa,cu masina d strada sunt convins k nu o sa ma fac d ras,asta si dupa feed-back-ul oferit d masina la ct p 14 august parerea mea |
Re:
Quote:
DA STI CA-MI PLACE BAGABOND. MULTUMESC. CEL MAI BAGABOND SUBARU , SUNA BINE. CHIAR MULTUMESC. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning