![]() |
Re: Club MATIZ
3 Attachment(s)
am fost si am probat mai multe piulite prin galati.... si nu se potrivea mai nimic... ford, nubira, un model vechi de hyundai, o kia... nimic. rezultatul castigator l-am primit de la un nene pe la vreo 75 de ani... " baiatu' ala e filet de dacie... pas 1.25" :shock: ... am fost , am luat, am probat...a mers. tot ce am acum sunt 3 poze... cu o roata de proba. restu maine :lol:
|
hai sa iti spun ceva... pune 3 persoane in spate si da cu masina in niste hopuri nu gauri si vezi daca iti atinge ceva pe la spate... pe fata nu o sa atinga decat la viraj maxim stanga in cel mai rau caz. dar pe spate sigur iti atinge si o sa tai cauciucurile. apropo sunt cam tocite cauciucurile sau mi se pare mie? daca da nu te sfatuesc sa mergi cu ele asa. remediu sa nu-ti atinga trebuiesc evazate aripile pe spate. succes!
|
Daca pune 3 persoane in spate...nu mai e nevoie de nici o groapa pentru ca rotile vor fi lipite de aripa pentru ca stim cu totii suspensia de matiz si mai ales telescoapele de fabrica!:!:
|
salutti. am rezolvat problema cu arcurile la matiz. pe punte am montat(insurubat) doua tampoane de cauciuc....care se gasesc la cutia de viteze de dacie.... de grosime 3 cm. tavisor/tiby.... ma ajutat cu niste distantiere de arcuri in forma de H , uncauciuc foarte tare, cica se foloseaua inainte la LADA .... tot la arcuri. am montat 4 distantiere pe fiecare arc din spate. masina a ramas la acceasi inaltime, doar ca numai coboara asa tare. ca sa vad reultatele... am prestat 3 baieti( cosmin 98kg, andrei 85, marius 106kg) si a mai ramas 2 cm intre aripa si guma. am mai aruncat un baiat de 80 kg in fata pe locul meu si o fata de 55 kg in dreapta.... totul e oka...numai atinge. rezolvarea problemei a costat : 2 tampoane de dacie 10 ron(impreuna) + 10 ron lu' nea vasile care ma ajutat cu un flex sa tai tablele care vin deasupra tamponului. 50 ron distantierele in H ( plus curierul 30 ron). total 100 ron ... + munca cam 5 ore pana mi-am dat seama ca trebuie sa ud cauciucul ca sa intre mai repede... succes celor care mai vor sa isi faca asa ceva. o sa pun si poze saptamana viitoare. ciao,
|
da se poate rezolva si asa dar la arcuri sport e deja rigida cu tampoane si distantiere ar fi fost ca si cum nu ar fi.
|
3 Attachment(s)
pozele promise.... toate bune.. si mai vorbim dupa ce pun niste folie pe geamuri si putina vopsea neagra pe jante, o sa pun o poza si de pe sub masina, sa se vada exact arcul, dar nu am facut inca. ciao,
|
Cum se comporta masina cu rotile astea,nu sare de spate cu modificarile aduse,bordul mai indica bine viteza si km si cum se simte masina la viteza mare?
|
Quote:
|
nu este doar o impresie chiar asa este. masina nu mai are acelasi demaraj din cauza ca rotile sunt mai late si mai grele suprafata de aderenta pe asfalt nu mai este de 155 e de 195 si nu mai patineaza asa usor. ;)
|
3 Attachment(s)
poze cu arcul ... cu distantiere ... si tamponul pus pe punte. ciao,
|
Man...si chestia asta...improvizatia asta...tine pe termen lung? sau odata la 3-4 luni ii bagi tampoane noi?
|
Quote:
|
Poate ca ai dreptate dar o noapte nu e acelasi lucru cu un an si trebuie sa ti cont si ca acolo sunt expuse la intemperii,oricum arata rau si:suspiciou nu as merge cu masina asa dar fiecare face ce vrea.O zi buna
|
Quote:
|
Un Matiz deosebit: aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning