Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

bix 19-09-08 15:16

Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1762655)
ce e la craiova?

credeam ca u esti ala care sti tot dolb, dar observ va nu e bine sa ne insuram.....( nu va stricati viata asa de vreme :))) =))) ).

Gangstah 19-09-08 15:51

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1762921)
2000W RMS ??????????:shock::shock::shock::shock:

detaliaza te rog ce ai pe masina.

Un patefon si ceva cabluri de aparat de sudura:lol::lol::lol::lol:
Dar lasand gluma la o parte are omu o muzik infernala.......pana si mie imi place!!!Nota 20 pt Pan-Duru la capitolul muzik...si baga frate si u ceva poze k si eu dak nu vedeam eram curios:shock::shock::shock::???::?:

Gangstah 19-09-08 15:57

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1755566)
2.0 DOHC 2 carburatoare dublu corp.. 900 Kg . Masina e in proces de restaurare nu este in severin. Momentan sta in garaj.

Cum mai merge restaurarea??Sper k faci si u poze k sa vedem prin ce etape trece masinuta....si detalii:culoare,bla bla ......;);)

Gangstah 19-09-08 15:59

Apropo...welcome Electron........ne vedem la intalnire si stam de vrajala!!!poate facem si ceva nebunii cu masinile k nu am mai facut de mult!!!

bandeanradu 19-09-08 16:00

ce ciuda mi pe voi ...:))))

Gangstah 19-09-08 16:01

Dodo ai editat frate filmu' ala cu masinile???Trebuia sa faci nu stiu ce capodopera si vad k nu mai zici nimik de el si am zis sa nu te las sa uiti de tot:cry:;):cry:;):cry:

Gangstah 19-09-08 16:01

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1763848)
ce ciuda mi pe voi ...:))))

De ce???:?::?:

bandeanradu 19-09-08 16:43

pai tot petreceri , intalniri .. masini frumoase .. va mai trageti ... toate alea .. nu va prea plictisiti ;)) aici la mine in oras .. bate vantu` :)) is curios ce si cum e in tg-mures acu cand ma duc la faculta

Gangstah 19-09-08 18:50

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1763963)
pai tot petreceri , intalniri .. masini frumoase .. va mai trageti ... toate alea .. nu va prea plictisiti ;)) aici la mine in oras .. bate vantu` :)) is curios ce si cum e in tg-mures acu cand ma duc la faculta

Nu e chiar asa frumos pe kt pare pt k nu toata ziua ne intalnim si ne tragem ,dar si atunci knd o facem ne asiguram k e bestial!!!;););)

dolb 19-09-08 19:15

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1763733)
credeam ca u esti ala care sti tot dolb, dar observ va nu e bine sa ne insuram.....( nu va stricati viata asa de vreme :))) =))) ).

bixule..ti-am zis.. mi-am luat mainile dupa nsl :)

DoDo NSL 20-09-08 00:57

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1764236)
Nu e chiar asa frumos pe kt pare pt k nu toata ziua ne intalnim si ne tragem ,dar si atunci knd o facem ne asiguram k e bestial!!!;););)

hehehehe .... e bestial Gangastah ... liniutzele sunt mereu o placere..
binenteles...nu e asa frumos ... cand nu accepti cu un 1.9TDI , si modificat ... o liniutza cu un 0.8 de firma (Matiz de la ADRIA :oops: cu toate geamurile deschise ..) :lol::lol::lol::lol:

sau ... cand iei bataie de la una care urmeaza sa`si faca majoratu .. un 1.4 MPI simplu cu o liniutza de benzina :lol::lol::lol::lol:

inca o intalnire reusita ...

DoDo NSL 20-09-08 00:59

pentru urmatoarea intalnire ... s`au lansat cateva provocari ... acum sa vedem cine le accepta ...

Espace vs. ______________
Dacia vs. ________________
Golf 4 1.4 MPI vs . ________

Gangstah ... ai sansa sa`ti spele onoarea ...

El3ctr0n 20-09-08 05:41

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1763844)
Apropo...welcome Electron........ne vedem la intalnire si stam de vrajala!!!poate facem si ceva nebunii cu masinile k nu am mai facut de mult!!!

ms man...ms la toata lumea...si abia astept urmatoarea intalnire...si sa vedem si cine e cel mai bun

El3ctr0n 20-09-08 05:43

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1764964)
pentru urmatoarea intalnire ... s`au lansat cateva provocari ... acum sa vedem cine le accepta ...

Espace vs. ______________
Dacia vs. ________________
Golf 4 1.4 MPI vs . ________

Gangstah ... ai sansa sa`ti spele onoarea ...

cu espacele fac eu:P

Gangstah 20-09-08 21:06

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1764962)
hehehehe .... e bestial Gangastah ... liniutzele sunt mereu o placere..
binenteles...nu e asa frumos ... cand nu accepti cu un 1.9TDI , si modificat ... o liniutza cu un 0.8 de firma (Matiz de la ADRIA :oops: cu toate geamurile deschise ..) :lol::lol::lol::lol:

sau ... cand iei bataie de la una care urmeaza sa`si faca majoratu .. un 1.4 MPI simplu cu o liniutza de benzina :lol::lol::lol::lol:

inca o intalnire reusita ...

Fratilor tin sa mentionez k nu am luat-o de la nici un 1,4 mpi si dak ai probleme cu dioptriile vezi k au astia un doctor oftalmolog bun la sanatatea!!!
Si nu am ajuns asa fraier incat sa ma trag cu matizuri:))....cu ala ma trag cu bicicleta:))

All times are GMT +2. The time now is 04:10.

- Copyright 2026 4Tuning