![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
Quote:
credeam ca u esti ala care sti tot dolb, dar observ va nu e bine sa ne insuram.....( nu va stricati viata asa de vreme :))) =))) ). |
Quote:
Dar lasand gluma la o parte are omu o muzik infernala.......pana si mie imi place!!!Nota 20 pt Pan-Duru la capitolul muzik...si baga frate si u ceva poze k si eu dak nu vedeam eram curios:shock::shock::shock::???::?: |
Quote:
|
Apropo...welcome Electron........ne vedem la intalnire si stam de vrajala!!!poate facem si ceva nebunii cu masinile k nu am mai facut de mult!!!
|
ce ciuda mi pe voi ...:))))
|
Dodo ai editat frate filmu' ala cu masinile???Trebuia sa faci nu stiu ce capodopera si vad k nu mai zici nimik de el si am zis sa nu te las sa uiti de tot:cry:;):cry:;):cry:
|
Quote:
|
pai tot petreceri , intalniri .. masini frumoase .. va mai trageti ... toate alea .. nu va prea plictisiti ;)) aici la mine in oras .. bate vantu` :)) is curios ce si cum e in tg-mures acu cand ma duc la faculta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
binenteles...nu e asa frumos ... cand nu accepti cu un 1.9TDI , si modificat ... o liniutza cu un 0.8 de firma (Matiz de la ADRIA :oops: cu toate geamurile deschise ..) :lol::lol::lol::lol: sau ... cand iei bataie de la una care urmeaza sa`si faca majoratu .. un 1.4 MPI simplu cu o liniutza de benzina :lol::lol::lol::lol: inca o intalnire reusita ... |
pentru urmatoarea intalnire ... s`au lansat cateva provocari ... acum sa vedem cine le accepta ...
Espace vs. ______________ Dacia vs. ________________ Golf 4 1.4 MPI vs . ________ Gangstah ... ai sansa sa`ti spele onoarea ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si nu am ajuns asa fraier incat sa ma trag cu matizuri:))....cu ala ma trag cu bicicleta:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning