![]() |
Re: E46 - black
cat au costat jantele fara cauciucuri?
si cu cauciucuri ?:D |
jante au fost 550e.. in cutie, noi, cu prezoane, valve si tot ce trebe, sigilate..
gumele inca 100e... si nu sunt de un sezon... chiar au "carne" :) 650 tot echilibrat, montat.. asa cand zici pare mult.. dar tinand cont ca sunt noi si gume f bune... merita daca vrei, pot sa vb. cu tipu sa-ti aduca si tie.. |
Mie...mie cand imi gasesc Golf :D
|
3 Attachment(s)
Poze spion:))))
Frumoase jante ti-ai luat! Felicitari;) |
unde ai fost omule? :D
vezi ca in prima poza te-ai turnat.. erai intr-un tricou alb.. sapca alba.. pantaloni 3sfert... erai acolo cand am parcat?! sau ?! |
Am fost acolo si cand ai parcat....
si nu , nu mam turnat:))) prima poza o facuto colegu....si dupa am incercat eu sa fac dar vad ce degeaba se vede super aiurea la tel 5 mpx..... mai bine faceam eu cu 2 tot aia era.... |
ce nai dat cu o piatra ceva... sa te recunosc :D
|
caius frumosa masina..:D..si jantele superbe;)...eu is cu prima poza:lol:..eram cu mareo si team spionat..:D
|
mersi :)
ati stat ca rechinii.. frumos.. |
ce cazan ai mai caiussss...... :lol:
Super bine dau jantele, macar tine-le pe astea putin mai mult decat pe precedentele .....:lol: |
iese frumos si cu mult stil, la fel ca toate masinile care le-ai avut pana acum.
fain fain:) |
vad ca ai pus nr pe fatza acum vrei sa te recunoasca lumea :-):-)
|
bmwaldo.. da, mersi.. arata bine carutza.. :) jantele le tin putin mai mult ca sunt NOI :D
valib.. ms! lau.. ba nr. pe fata l-am pus ca mam tiganit de 2 ori deja cu politia pt. el.. si e mai ok asa.. poate il dau jos cand pun bara de M 8) |
Caius, ti-au ajuns semnalele in Germania. Pentru Mixed am trimis mail sa vad daca mai are si sa mai trimita un set. Ne vedem in Romania peste 1 saptamana :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning