![]() |
Re: Renault 5 GTT Big Frenky
Quote:
|
Pentru mine e o onoare sa fiu catalogat unul dintre favoriti, am spus in nenumarate randuri ca imi cunosc masina si limitele...si cel putin sambata nu cred ca faceam fata. Ultima data cand am avut probleme cu ea se pare ca am pus distributia aiurea, eram prea enervat sa remediez problema si am lasat-o asa :) deci avansul e haotic. S-a zvonit pe la Bucuresti ca am axa de curse si cutie de viteze de curse......adevarul e altul....am AVUT axa de curse iar cutia de pe masina e 100% stock, inclusiv ambreajul. In urma discutiilor pe forum eu am hotarat sa ii las pe cei mari sa de intreaca la liniute....deci la orice evenimet de gen eu voi participa doar ca spectator. Toata atentia mea se va indrepta spre vtm-urile de amatori. Va urez bafta la amandoi si astept rezultatul mult asteptatei curse :)
|
pai asta zic si eu:Frenky sambata era mai rapid, pacat ca nu s-a dat.Sincer ma bucuram mult mai mult sa fiu locul doi sub el decat sub buick.Cum zicea si Ma men, intre noi nu e competitie, e doar dorinta de a ne da intre cei mai buni la momentul actual ca sa nu fim furati la timpi , ceea ce s-a si intamplat cu ocupantul locului 1.
Si eu am avut ambreaj stock, si intotdeauna voi ridica capota la cerere: am axe, carburi, un LSD improvizat si jiglere mari.Atat. |
Scorpio noi suntem cu tine !!!! :D:D:D
Sa ne vedem cu bine toti la legale de 2 mai..si poate o bauta dupa sa sarbatorim. In curand o sa intru si eu in grupul celor de grupa B. |
Pai poate ne-om vedea toti acolo daca ne merg gioarsele.Hai ca i-am facut topicul praf omului .Si eu sunt cu voi ma, chiar daca v-ati luat masini frantuzesti ;).
|
Pai macar sa te alergam noi cu partzarii daca nu alti nemti:D
|
Am vazut masina ta la legale la pitesti...
Este super masina imi plache la nebunie... Multa bafta cu ea... |
2 Attachment(s)
2 Poze de la Pitesti! 8)
|
Quote:
|
eu am primit 4 poze... hihihi
|
Ce inseamna asta? :))
Sa vedem dupa urmatoarea legala care primeste mai multe poze! :twisted: |
6 Attachment(s)
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...15-326456.html Se vand jantele .. !!
|
7 Attachment(s)
starea actuala a 5ului :D "e tzipla"
|
frate,da' ati dezbracat molia de tot :)
|
ce anume se lucreaza la ea? care este scopul acestei dezmembrari?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |