Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 GTT Big Frenky (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/71975-renault-5-gtt-big-frenky.html)

NightDevil 30-03-09 16:16

Re: Renault 5 GTT Big Frenky

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2196646)
Scorpio....nu vreau sa iti subestimez masina.....dar parerea mea personala e ca iti mai trebuie una alta ca sa poti fii cu cel putin 1 m in fata lui la finish :)

nu trebuie sa fie man neapart in fatza mea masina mea e facuta cu un buget destul de redus asa ka nu am de unde sa scot foarte multi cai, merg pe turbina de fabrica cu 2 paleti sparti si multe altele .. nu este o competitie intre mine si Scorpio si nu nici nu asi vrea sa fie noi am vb inainte de "marea cursa" ne dam noi ca era uni din favoriti ..(scorpio ,tu, feg si eu )astea 4 masini cred ca erau favorit la gr B ..

bobby_gsi2 30-03-09 16:26

Pentru mine e o onoare sa fiu catalogat unul dintre favoriti, am spus in nenumarate randuri ca imi cunosc masina si limitele...si cel putin sambata nu cred ca faceam fata. Ultima data cand am avut probleme cu ea se pare ca am pus distributia aiurea, eram prea enervat sa remediez problema si am lasat-o asa :) deci avansul e haotic. S-a zvonit pe la Bucuresti ca am axa de curse si cutie de viteze de curse......adevarul e altul....am AVUT axa de curse iar cutia de pe masina e 100% stock, inclusiv ambreajul. In urma discutiilor pe forum eu am hotarat sa ii las pe cei mari sa de intreaca la liniute....deci la orice evenimet de gen eu voi participa doar ca spectator. Toata atentia mea se va indrepta spre vtm-urile de amatori. Va urez bafta la amandoi si astept rezultatul mult asteptatei curse :)

scorpio GL 30-03-09 16:48

pai asta zic si eu:Frenky sambata era mai rapid, pacat ca nu s-a dat.Sincer ma bucuram mult mai mult sa fiu locul doi sub el decat sub buick.Cum zicea si Ma men, intre noi nu e competitie, e doar dorinta de a ne da intre cei mai buni la momentul actual ca sa nu fim furati la timpi , ceea ce s-a si intamplat cu ocupantul locului 1.
Si eu am avut ambreaj stock, si intotdeauna voi ridica capota la cerere: am axe, carburi, un LSD improvizat si jiglere mari.Atat.

t@uru 30-03-09 19:38

Scorpio noi suntem cu tine !!!! :D:D:D
Sa ne vedem cu bine toti la legale de 2 mai..si poate o bauta dupa sa sarbatorim.
In curand o sa intru si eu in grupul celor de grupa B.

scorpio GL 30-03-09 20:48

Pai poate ne-om vedea toti acolo daca ne merg gioarsele.Hai ca i-am facut topicul praf omului .Si eu sunt cu voi ma, chiar daca v-ati luat masini frantuzesti ;).

t@uru 30-03-09 20:49

Pai macar sa te alergam noi cu partzarii daca nu alti nemti:D

MyTzu41 30-03-09 20:58

Am vazut masina ta la legale la pitesti...
Este super masina imi plache la nebunie...
Multa bafta cu ea...

iMAGiNE 31-03-09 20:38

2 Attachment(s)
2 Poze de la Pitesti! 8)

NightDevil 31-03-09 22:52

Quote:

Originally Posted by iMAGiNE (Post 2200584)
2 Poze de la Pitesti! 8)

ms mult omule ...

miliady 31-03-09 23:07

eu am primit 4 poze... hihihi

iMAGiNE 01-04-09 13:58

Ce inseamna asta? :))
Sa vedem dupa urmatoarea legala care primeste mai multe poze! :twisted:

NightDevil 01-04-09 23:25

6 Attachment(s)
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...15-326456.html Se vand jantele .. !!

NightDevil 12-05-09 22:45

7 Attachment(s)
starea actuala a 5ului :D "e tzipla"

nospherat 12-05-09 22:54

frate,da' ati dezbracat molia de tot :)

dmo.mihai 12-05-09 22:57

ce anume se lucreaza la ea? care este scopul acestei dezmembrari?:D

All times are GMT +2. The time now is 14:44.

- Copyright 2026 4Tuning