![]() |
Re: B 01 P Y F
nu am facut identificarea :lol: ... cam asa se procedeaza
Dupa vopsirea vehiculului in culoarea preferata, trebuie sa va prezentati la sediul unei reprezentante R.A.R. pentru modificarea culorii in cartea de identitatea vehiculului. Actele necesare la R.A.R. pentru modificarea cartii de identitate a vehiculului (C.I.V.) sunt: - cerere activitate R.A.R; - act de identitate solicitant; - cartea de identitatea vehiculului. Mentionam ca pentru modificarea culorii in cartea de identitate a vehiculului este necesara obtinerea in prealabil a unei programari, la numarul de telefon 9672, in cazul cand va hotarati sa veniti cu autovehiculul la reprezentanta R.A.R. Bucuresti. |
Quote:
|
npc :-) ma bucur ca ti-am fost de ajutor
|
Quote:
|
deci pot sa zic k se aude fff bn si nu ma lasat pyf-u sa o calc la maxim cred k atingea vreo 7500 rpm cam asa:D
|
Quote:
|
Quote:
|
sau a 2 a varianta strang pistoanele dupa strada :))))
|
Quote:
|
sau....:)))
|
mai baieti eu ma minunez.din cate am auzit si am citit pe forum.un motor de dacie daca nu are axa cu came schimbata nu urca mai mult de 5000-6000 RPM(asta cand e pe liber).eu cred ca nu indica f bine turometru.daca am gresit cu ceva sa ma corectati.dar sincer nu imi vine sa cred.:D
|
pe liber ia cu putin peste 7000rpm dar face motorul de iti e mila de el...
|
reglat calumea se aude chiar foarte bine :lol: oricum cred eu ca cifra octanica a benzinei conteaza foarte mult la cum urca in ture
|
mai vin si eu cu 2 vesti :D una buna alta rea :-)
cea rea e ca pyfu' este plin de praf si ii trebuie o baie :-) si cea buna e ca a vorbit o cunostinta de a mea cu un inginer de la RAR si a spus ca daciile nu se vor scoate in 2012 , doar se va pune o taxa in plus la asigurare :lol::lol: a zis ala ca rau a facut cei care le-a parasit sau dat pentru un simplu zvon :lol: deci le urez la toti posesorii de dacii la cati mai multi km fara incidente ;) |
da chiar o veste buna :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning