Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html)

AlliedComposites 28-03-08 01:32

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1451455)
nu sunt fericit ca masina mea ajunge la 175 ci ma bucur ca eu fata de altii am o masina cu care pot sa imi fac treaba si stai linistit ca pe langa logan mai am si o toyota avensis 2.2 d4d dar aia e mai mult a lu tata eu o iau mai mult de fite cand vreau sa ... o "maimuta"

iti dau si tie dreptate in ce-ai zis mai sus si ma bucur ca-s mai la curent acuma si inteleg lucrurile mai bine, dar partea asta m-a facut sa rad :lol: ti-ai cumparat vreuna din masini singur? vad ca e la moda ca toata lumea sa se dea mare cu ce masini are, dar majoritatea de fapt se dau mari cu masinile parintiilor. Asa mai am si eu un jeep pentru cand vreau sa ma duc la munte, si un passat cand vreau un sedan mai mare sa plimb prin oras :rolleyes2:lol:

cat despre 175, hi hi ... eu schimb din a treia in a patra pe la 145 la ora, si deabia pe la 210 in a cincea, care m-ar tot duce ca racheta peste 280 la ora daca as avea curajul pe strada cu atat. numai $17,000 cu 8,000 km la bord.... poate ca m-am exprimat gresit pana acuma... Poate trebuia sa zic ca la preturile care se cer in Europa, mi se pare ca cumperi mai putina masina

SirNenea 29-03-08 23:32

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

da loganul este cumparat de mine (recunosc ca la acizitionare am fost ajutat de parinti dar am restituit acei bani)
si acum lucrez ca agent de vanzari si am un salariu de peste 2000 lei

Ady_s94 16-04-08 10:03

e mijto......si caroseria ....bordu:P

Claudiu.aka.Clappy 20-04-08 01:29

Dragutza !!!

HaRdHouse 23-04-08 10:30

Dupa parerea mea este mai frumoasa decat Logan , dar totusi parca nu are asa ceva special sa te atraga :) parca tot Dacie este..

bolidu' 23-04-08 21:54

daca ar fii un pic mai lasat ar arata beton,dar se vor ocupa baietii de el!!!:D
abea ast sa apara..................

ko5y-KVL 01-05-08 13:54

mda , deci hai sa fim seriosi , tot masina romaneasca e (nu dureaza mult dupa aparitia pe piata si o sa apara problemele ) , insa pot spune ca arata binisor , acum sa vedem ce preturi au :)

apache 01-05-08 13:58

Quote:

Originally Posted by ko5y-KVL (Post 1509305)
mda , deci hai sa fim seriosi , tot masina romaneasca e (nu dureaza mult dupa aparitia pe piata si o sa apara problemele ) , insa pot spune ca arata binisor , acum sa vedem ce preturi au :)

uite esti la primul post si deja ai spus o vorba auzita la bloc,nicidecum din experienta ta " tot masina romaneasca" .de ce? ca se ansambleaza aici?
Pai mercedes are linie de ansamblare in america , nu mai e nemteasca?

SirNenea 01-05-08 20:22

genul asta de romani trebuiesc lasati in pace cu ideile lor stralucite si cu mentalitatea lor

ko5y-KVL 01-05-08 20:28

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1509310)
uite esti la primul post si deja ai spus o vorba auzita la bloc,nicidecum din experienta ta " tot masina romaneasca" .de ce? ca se ansambleaza aici?
Pai mercedes are linie de ansamblare in america , nu mai e nemteasca?

mda , sorry ai logan , era si normal sa ti se para aiurea daca zic ceva
Eu am vrut doar sa spun ca decat sa-mi iau logan sau sandero mai bine ma duc si imi iau de afara (fiecare cu parerile lui)

ko5y-KVL 01-05-08 20:32

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1509702)
genul asta de romani trebuiesc lasati in pace cu ideile lor stralucite si cu mentalitatea lor

SirNenea , daca zic ca e o masina impecabila esti multumit ? eu am vrut sa ` subliniez faptul ca nu este o masina stralucita (mai ales ce modele scot cei de la DACIA )

SirNenea 01-05-08 20:33

tocmai daia a murit aseara un prieten de-al meu cu prietena lui si inca 3 pers sunt in stare critica pt ca au vrut masina de afara
da am logan si pe langa el mai am si o toyota avensis si ??? u macar ai muncit ca sa iti cumperi vreo masina sau vb doar de dragul de a avea mai multe posturi pe forum ca esti nou???

SirNenea 01-05-08 20:36

Quote:

Originally Posted by ko5y-KVL (Post 1509721)
SirNenea , daca zic ca e o masina impecabila esti multumit ? eu am vrut sa ` subliniez faptul ca nu este o masina stralucita (mai ales ce modele scot cei de la DACIA )

nu cataloga drept prost un produs doar pt ca e fabricat in romania da???
daca nu iti place poti sa zici altfel dar cu alte cuvinte
p.s. nu mai face dublu post ca vei fi penalizat...ia si citeste regulamentul forumului inainte de a mai posta
p.s.2 lucrezi cumva la dacia sau in domeniu ca sa poti sa cataloghezi cum sunt masinile??? masina inca nu a aparut pe piata deci nu vad cum u poti deja sa o consideri proasta iar loganul de aproape 4 ani cand e pe piata nu prea a avut pb deci este totusi o masina buna

apache 01-05-08 23:47

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1509725)
nu cataloga drept prost un produs doar pt ca e fabricat in romania da???
daca nu iti place poti sa zici altfel dar cu alte cuvinte
p.s. nu mai face dublu post ca vei fi penalizat...ia si citeste regulamentul forumului inainte de a mai posta
p.s.2 lucrezi cumva la dacia sau in domeniu ca sa poti sa cataloghezi cum sunt masinile??? masina inca nu a aparut pe piata deci nu vad cum u poti deja sa o consideri proasta iar loganul de aproape 4 ani cand e pe piata nu prea a avut pb deci este totusi o masina buna

Imi place cum ai subliniat faptul ca nici nu a aparut pe piata si el spune direct ca o sa aiva probleme. Prin asta i-ai aratat ca stie si el propozitia " dacia tot dacie" si o foloseste asa dupa ureche.
Macar daca era deja aparuta si s-ar fi plimbat el cu ea sa spuna ca e proasta ,da nu nene asa e vorba la noi "dacie e tot dacie".

Sa apar loganul fiindca il am ? nu apar nici un logan pentru ca il am ,fiindca nu mi-a scos nimeni din buzunar banii astia sa mi-l cumpere cu forta.Asta am ales eu

sKyNeT 02-05-08 01:31

nasol ca apare asa tarziu la noi :( . am citit din revistele de specialitate din alte tari ca ambreiajul tot asa sus este si ca atunci cand folosesti stropitoarele de parbriz nu se misca stergatoarele automat :( . In rest tot o masina low price va fi asa ca nu va asteptati la o calitate superioara loganului. Pacat ca nu au schimbat forma bordului si fetele la usile din spate.

PS: ar fi pacat sa nu puna si motorul de 1.6 16V dar poate e o strategie de marketing si o sa apara mai incolo.

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning