![]() |
Re:
Quote:
|
Nu am un cielo, am o SuperNova albastra.
|
Momo ce alegi rolele sau ursuletul de plus?? :twisted: :lol:
|
Tin sa precizez ca momo este \"boss\" la categoria sprint-viteza
Gaseste rival cu care sa te dai pt ca e pacat de masina :wink: Sfat: Fi mai rabdator in trafic si ai grija la gropi :wink: Numa` bine ! |
momo sa ma cautzi satzi dau fisa de inscriere... sis a discutam.. cat mai repede posibil..
|
Pai hai sa-i gasim ! CIne se ofera?? :D
Momo deocamdata nu te-ai tinut de promisiune :wink: |
Re:
Quote:
mersi tng-ule. droopy sa vad cand am timp ca in cursul saptamanii sunt ocupat cu pregatiri... una alta... bla bla bla... ok? te sun eu. |
Mai las-o dreacu de scoala ca o sa disperi cu pregatiri si alte chestii mai ia niste pauza iti spun din proprie experienta :wink: 8)
|
cam scump rinichiul....pe piatza neagra nu valoreaza mai mult de 5-6 mii de euro....cred ca tre sa-i vinzi pe amandoi,o bucata de ficat si eventual un testicol ceva sa te ajungi sa iei un coupe!!!scuze daca te-am suparat...doar glumeam...
|
Si io care speram sa-mi iau unu :lol: :lol:
TNGULE ANUNT IMPORTANT MARFA A FOST LIVRATA E LA TWWETY VEDETI CUM IL LUATI DE LA EL CALITATEA O SA MAI LASE DE DORIT DA FIINDCA RUSU NU ARE UN CABLU NUMIT FIRE WIRE PIERDE MULT DIN CALITATE PRIN USB SI SA NU UITAM OPERATORUL CEL CARE A FILMAT CARE SI EL FACE PTR. A DOUA OARE ASA CEVA :cry: :twisted: |
nu prea a avut conditii operatorul!!!! trebuie sa il iertam :) sau nu :twisted: :evil:
|
nu stiu din ce cauza dar se vede cu foarte mari pauze, fara sunet si abia il deschide . nu stiu din ce cauza .la voi tot asa se vede ?pe camera a iesit bine?
|
e posibil sa nu fie comprimat cu nimic avi-u (am mai vazut la cineva tot cu camera ca aia) si sa nu faca fata calculatoru. am comprimat fisieru cu divx si era totu ok. + ca s-a redus la 15-20% dimensiunea fisierului.
|
skmadtm,lucrez la o firma de distributzie...se prea poate sa ne fi intalnit prin vreun magazin sau pe la sala sporturilor....cum spuneam,daca avetzi timp si placere poate facem cunostintza face to face ...stabilitzi voi unde si cand...
|
tre daca stii cum sa faci ,dc nu il mai scoateti odata ? sa fie o treaba klumea
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning