![]() |
Re: 206
unde ai facut-o ? :D
|
Am luat-o de pe net, dar cand m-am dus sa fac amprenta la cheia bruta, aveau si cei de acolo de vanzare, la acelasi pret. E vorba de atelierul ala de facut chei de pe Unirii, vis-a-vis de Art, mai jos putin de fostul Cool Down si de Eden.
|
1 Attachment(s)
Asta e singurul model de bara spate din ABS pe care l-am gasit asortat cat de cat cu pragurile si cu bara fata.
|
Am vopsit bandourile si am repozitionat bara fata care nu prea mai era la locul ei din cauza unei borduri craiovene ;)
https://img188.imageshack.us/img188/6...cf1004o.th.jpg |
Tare. Da mai bine asa
|
Quote:
|
Sti ce greu e sa renunti la bandouri?Adica daca e gaura prea mare trebuie sa pui tabla, sa nivelezi la nivelul protierei, apoi vopsit tot..Parctic e jum de masina vopsita..adica vreo 30 de mil...Hmm??Oare??se merita??asa din vb e simplu..
|
stiu ce inseamna fiindca si eu renunt la bandouri si alte oranamente inutile
|
Na..Stiu ca la mine era destul de greu...
|
1 Attachment(s)
mai mult de 1 -2 mm nu se astupa , nu e nevoie de tabla ,se poate pune fibra care cand se intareste se face ca tabla si chit pt finisare , intradevar se vopseste toata piesa .
o poza ca idee |
Eu am cerut mai multe pareri si toata lumea mi-a recomandat tabla. De fibra imi e frica sa nu se crape relativ repede.
|
Cosmine cand facem o intalnire sa mai discutam si sa ma ajuti cu niste sfaturi ?
|
nu stiu la 206 cat loc ramane, la 407 e aproape imposibil sa sudezi tabla pt ca e vorba de 1-2mm de acoperit. daca ai o "mana" buna eu zic sa mergi pe fibra , eu asa am si nu e nici o problema.
|
eu nu prea recomand fibra in special la 206 unde este spatiu destul de mare,daca ai un difuzor mai bun in usa ai marea sansa sa iti crape....eu am astupat cu tabla si este super ok numai ca e bine sa cauti sa sudezi cu argon.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning