Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68440-ford-focus-mk1-1-8-tddi-my-yellow-focus.html)

ObeLix 14-11-09 21:24

Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus

foarte frumos lucrat fordul de multe ori .... am vrut sa-ti zic asta .... dar uite ca acuma am ocazia ... eee chiar foarte curat ... ceeea ce conteaza cel mai mult la o masina ... chiar foarte dragutz .... sper ca odata si odata si fordul meu sa fie la fel de cunoscut :) ..... cum este al tau ... dar oricum ... eee foarte dragutz mai ales cu botul ala ... nu prelungi aripile mieee chiar mi se pare foarte dragutza asa cum este ea ... bafta in continuare .

MRKXMI 22-11-09 00:04

masina e beton, cinste celor ce stiu ce inseamna sa intretina o masina tunata in romania

multa bafta in continuare :D

claudiu lucian 22-11-09 22:46

Va multumesc pt aprecieri, chiar imi ridica moralul cateodata aceste aprecieri ale voastre!

E greu de intretinut o masina modificata in tara noastra, iar de o saptamana mi-e si mai greu, am schimbat gumele pe fata, din 205/45/17 cu 205/40/17 si garda la sol a coborat cu 1cm, acum merg pe drumurile noastre pline de gropi si denivelari cu 6,5cm de la asfalt! bineinteles ca ating peste tot, pana si la limitatoarele de viteza!
Zilele trecute am lasat masina parcata intr-o noapte pe o strada din rahova si dimineata am gasito cu bara fata lovita pe coltul din stanga:sad:, si asa era crapata de cand am fost la cluj, dar macar nu se observa...cred k iarna asta voi merge fara bara fata si o voi baga in retusuri dupa zapezi. mi-e frica sa nu o fac degeaba...e singura masina si face zilnic multi km! trebuie vopsite mai multe piese!

Am facut revizia, am schimbat gumele, rulmentu...iar nu se modifica nimic luna asta:)

Va urez bafta in modificarea bijuteriilor voastre!;)

morpheusmaster 23-11-09 01:24

Nu iti recomand sa mergi iarna fara bara...sar putea sa ai ceva probleme

D0ryN 23-11-09 08:28

Nu cred ca se refera ca va mergem fara bara fata deloc, ci cu una stock.

kta ford focus 24-11-09 12:26

tare masina;) acuma o sugestie sau depinde cum vrei sa o iei , dadeau mult mai bine jantele negre

P.S.:----->>>>mai ai farurile ,,tunate '' de tine:))

NightClubRacer 24-11-09 21:30

bey nene te-am vazut azi pe la big, nu aveam cu ce sa arunc in tine :D Arata bine masina si bara nu e asea rau lovita, sau asea pare de la distanta. Succes omule!

kta ford focus 25-11-09 06:20

salut,mai vin cu o ideee:)) la faruri nu mai pune nimic intre aripa si capota...pare muuuuuuuuuuuult mai interesant

PetreB-76-TiL 03-12-09 19:05

f f tare bv

JusT_SaY_BoBo 13-12-09 21:17

ai mare curaj sa mergi cu ea asa...app ma uitam la rubrica baar si ghici ce am gasit??!ma ganeam ca poate te intereseaa...(sry e scris ar nu imi merg 2 taste..) http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...8-1956482.html

ag66wrc 13-12-09 21:28

frumusica tare galbioara! pacat ca e deiesel:(

claudiu lucian 15-12-09 21:00

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 2888728)
ai mare curaj sa mergi cu ea asa...app ma uitam la rubrica baar si ghici ce am gasit??!ma ganeam ca poate te intereseaa...(sry e scris ar nu imi merg 2 taste..) http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...8-1956482.html

defapt nervi de otel...cu toate ca nu stiu cato sa mai rezist:D. Stiu golful, il cunosc pe baiatul la care e masina acum, esingurul care a mai bagat bani in ea de cand a plecat de la mine, si e cel putin al 3-lea proprietar de atunci...bravo lui, cu toate ca nu avem aceleasi gusturi, il felicit pt ca tine la ea!

Quote:

Originally Posted by ag66wrc (Post 2888771)
frumusica tare galbioara! pacat ca e deiesel:(

da, la inceput imi placea dar usor usor a inceput sa-mi displaca:(

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 2834142)
bey nene te-am vazut azi pe la big, nu aveam cu ce sa arunc in tine :D Arata bine masina si bara nu e asea rau lovita, sau asea pare de la distanta. Succes omule!

mai bine doar ma claxonezi sau imi faci cu mana:D

A venit zapada...si cum autoritatile nu fac fata...le vin in ajutor zi de zi!:D

ObeLix 06-01-10 08:20

foarte frumoasa masina .... am vazut-o ieri . mai bine zis m-am intors sa o vad .... pacat de bara care nustiu ce a patit ... dar oricum eee super dragutza masina in realitate multe mai dragutza decat in poze . bafta in continuare cum masina .

claudiu lucian 06-01-10 13:23

ms obelix,te-am vazut pin spate pe la omv-ul dintre aparatori si IRA, mi-a atras atentia bara spate! ma dusesem sa las nishte plasitce de la interior la colantat, la baietii de acolo!

P.S. o sa revin cu poze, pt inceputul de an cateva modificari la interior!

ObeLix 06-01-10 13:26

cand te-am vazut m-am intors special :))) .... vroiam sa o vad mai de aproape .... deocamdata bara mea spate mai are de asteptat pana va veni caldura ca deocamdata eeee mult prea frig .... dardaie kitul pe ea . oricum frumoasa masina ... super frumoasa ... strada aia pe unde mai vazut ... vizavi de mol ee unde avem noi garajul de atept acolo cu ea mai mare placere daca ai nevoie de o bucata de fibra sa-ti repari bara ... pacat de ea . bafta cu interiorul .

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning