![]() |
Re: Posh & luxury cars cu barfele de rigoare - CJ
de unde o avut sa isi cumpere nissan, scurt si la obiect.
|
Eu zic ca l-o furat sau l-o castigat la BINGO.
|
mai oameni buni, omu ala ii foarte rar acasa de aia nu se circula cu masina, daca bine retin el ii din state (asta explica inmatricularea masinii) si in marasti sta nevasta sau prietena lui, si umbla cu masina doar cand vine acasa.
|
mda asta explica putin situatia :)
|
multumim Piry ca ai lamurit situatzia.
|
5 Attachment(s)
in curte la RMB.....
|
2 Attachment(s)
se ia un autoturism..........
se vopseste alb ......... se pune un v8 sub capota ......... se pun jante ............. se da un pseudonume............ M Parerea mea e ca e reteta perfecta ! |
4 Attachment(s)
2 asiatice vazute la RAR azi.....si SAAB-ul cu care am fost eu :D
|
Shi eu am fost azi la RAR cu a mea :)
|
2 Attachment(s)
ala mic mic e un Porsche :-P avea rama parbrizului bandajata toata....iar in oras un R8.....calitatea pozelor lasa mult de dorit :(
|
Quote:
|
Au inceput sa isi scoata clujenii jucariile la plimbare....am vazut azi pe Feleac R8-ul alb impins la maxim, pe Podul Garibaldi era R8-ul albastrui si SLR-ul , iar de la semaforul de dupa pod spre Grigorescu, cel cu R8 i-a dat o pedala de a ajuns pe contrasens in curba de mai sus, iar SLR-ul a luart stanga spre restaurantul Sinaia. In parcare la Polus era un Porsche Carrera gri, modelul nou, pe Horea era Mustangul decapotabil verzui.....toate intr-o zi...din pacate fara poze...:(
|
Ieri eu am vazut Ferrariul negru (ca de obicei), si Astonul alb. Cel din urma a pus o acceleratie la maxim. Iar astazi am vazut R8-ul din Oradea, cu numar PST... tipul mai are un Murcielago Roadster.
|
Ca tot veni vorba, iesea 360-u din parcare de la polus, si i-a dat un cox pe acolo prin fata. dar sincer mi-a cam zgariat urechile.. adica mi s-a parut foarte ciudat sunetul cand era foarte turata. adica ma asteptam sa fie ceva profund si puternic... si cand colo parca a iesit ceva de genu pitigaiat si ascutit..
|
Am mai spus acu' cativa luni ca are sunet ca si un scooter... ar trebui sa auziti Astonul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning