![]() |
Re: Din ciclul "ASA NU!''
Quote:
masina a zacut vreo 2 ani in parcare, apoi a disparut..... |
pfff...cum arata eleronul pe ea.
|
Quote:
In orice caz el sustinea ca are jante originale de M5 care valoreaza peste 1oo0 si de euro si de aceea cere 2800 pe masina. Am vorbit cu el fiindca daca o dadea pana in 2000 il scapam eu de ea dar nu a vrut sa o dea decat cu jantele ''orijinale'' |
Tot a fost pe autovit de cativa ani ....
Intr-un timp era vopsita cu sprayul in 2 culori . E foarte deosebita .... mult bun gust si tuning de calitate .. O s-o cumpere un manelo-cocalar .....un om normal la cap nu cumpara asa ceva |
Imi doream un cabrio, dar nu merita minima investitie de 2-3000 E sa iasa masina din nou ca in 4000 si ceva gasesti destule ok si la cabrio asta cam trebuie sa schimbi tot:))). Viitorul proprietar va trebui sa aiba 4 clase ca si cel actual pentru ca el nu stie sa scrie corect nici anuntul, saracul...
Noi sa fim sanatosi |
|
ASTA DA "ciuning"...........:cry::cry::cry: pacat de masina
|
Asta nu poate fi normal la cap...
|
e clar!!!! un NEBUN!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
decapotabila e la moda in tooning :))
|
asta nu`i normal....:))) :lol:
|
http://www. bestauto .ro/bmw/318/berlina/auto/2251673.htm?pgsource=searchresult&fuelname=benzina &year=1992&colorname=visiniu&countyname=caras severin&price=1999&tabid=1&pictureid=1
"full tuning NFS MW" !! =)) inca unul: http://www. bestauto .ro/bmw/316/coupe/auto/2242446.htm?pgsource=searchresult&fuelname=benzina &year=1996&countyname=timis&price=1100&tabid=1&pic tureid=1 |
Quote:
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning