![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Quote:
parerea mea dupa cateva bmw-uri detinute e ca in momentul achizitionarii unui model de bmw sa-ti faci rapid si relatii la reprezentanta.....nu de alta dar devii rapid abonat non-stop la parcarea din fata service-ului lor |
Ala din 96 adica M3 E36 a fost oricum mai fiabil.
|
Uite taicameu are si el un E36 din '96 numai ca nu se compara cu un m3 pt ca ii un break si are motorul de 1.8 tds dar la cum il tinea in turati tip la 100-105km/p il avea a 4-a si motorul la tinut vreo 60000 km avnad in vedere ca masina avea deja 220000km facuti (nu stiu nici macar daca erau cei originali pt ca masina a fost luata de la un dealer si in italia is c-am hoti dau kilometrajul inapoi ..... )deci nu stiu dece zici ca gama E36 nu este fiabila dimpotriva mie mi se pare una dintre cele mai fiabile:D.AM VOTAT BMW.:2gun:
|
Quote:
deci,am fost fan bmw,inca sunt si chiar exista multe modele care-mi plac la nebunie,iar m3 este totusi un etalon pt clasa ei.....dar asta nu inseamna ca nu mai sunt alte modele la fel de bune sau chiar mai bune.pt mine o masina buna nu e numai a avea super performante....ci a avea si performanta sa stea cat se poate de putin prin service..... dupa ce am avut mai multe modele japoneze.....am cunoscut ce inseamna termenul de fiabilitate |
Quote:
cred ca ai avut pur si simplu ghinion, un prieten are un m3 3.2 din 96 cu 330000 Km la bord,...este chiar tunat si merge inca cu 290 km/h,...si este PRIMUL motor ! :rolleyes2 |
corect. dane, si eu cunosc o gramada cu bmw-uri de toate felurile si sunt la fel de multumiti ca in ziua in care le-au luat, fiecare din ei. sunt foarte fiabile bmw-urile.
si sa nu uitam de vechea vorba : Masinile sa impart in 2 categorii: masini nemtesti si alte masini |
Quote:
Quote:
BTW. Sora mea conduce batraneste o Toyota Camry, are cam 120.000 km si a masina fost deja segmentata de 2 ori, fara a fi supusa unui condus sportiv, tratament de care BMW-ul nu se bucura. |
Quote:
ce mi-au spus altii si am respectat, fimp. pentru motor, sa nu-i dau pana nu se incalzeste uleiul. |
Quote:
proprietar a 4 BMW uri in trecut ,unu mai "smecher " ca altu , cand am dat de o japoneza am zis ca l am prins pe D-zeu de picioare.Am mai zis o pe celelate pagini la inceputul topicului, suntem intoxicati de masini nemtesti si o sa le vedem pe strazi cum vedeam inainte numai Dacii . Vorba aia : BMW ii BMW (la Botosani am auzit o) :))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
Uite si clasamentul J.D. Power France (am luat franta ca tara neutra) si ai sa ai o surpriza neplacuta (BMW este inaintea Toyotei), asa ca nu te mai obosi sa militezi doar pt extraordinara fiabilitate a marcii Toyota in detrimentul BMW (chiar daca nu m-am bucurat de ea in cazul meu, nu o contest) ca se pare ca nu e cazul: http://www.jdpower.com/corporate/new...df/2007092.pdf p.s. Vezi ca tocmai s-a decernat si competitia "motorul anului" nu stiu daca stii dar e o marca care a monopolizat competitia de ani buni. Oare despre cine o fi vorba? https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/76938-bmw-3-0l-twin-turbo-motorul-anului-2008-a.html |
Desi as merge pe mana Lexsusu-lui aleg Bmw-ul !
|
Quote:
Nu stiu, Toyota presupun :D:D:D Sunt nasoale domne BMW-urile astea le cad motoarele scartaie usile bordul etc...acei 65 de jurnalisti din 35 de tari d.i.f.e.r.i.t.e cu mentalitati diferite sunt niste prosti nu stiu ce au avut de au votat numai BMW OF OF.... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning