![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
1 Attachment(s)
recomand, mie mi-a iesit super bine cutia, se aude demential:)
|
7 Attachment(s)
urata incinta ai ma robert :-) , uite ce iam facut ieu unui client cu doua crunch pz10 . hai ca aparatul meu si la 0,3mp face poze mai marfa. glumesc .
ma bucur ca esti multumit de incinta , adevaru e ca ai si amplificator capabil , pacat ca il dai . alta incinta a fost facuta pentru un jbl p1222 nou si rigid , nerodat . adrian ti-am raspuns pe pm. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
un alt proiect frumos un bass reflex pt un alpine swx , up anununt valabil.
|
7 Attachment(s)
anunt valabil .
bass reflex dls iridium 10. |
Recomand cu mare incredere! Mana de lucru profi si preturi foarte bune. Merci Claudiule pt. incinta pt. Alpine type r, ii criminala 8);):!: Pe viitor tot la tine voi apela. Numai bine si bafta in ceea ce faci! :arrow::arrow::arrow:
|
6 Attachment(s)
up , anunt valabil
incinta b.r. pentru pioneer ts w 308 d4 . |
10 Attachment(s)
anunt valabil si poze cu realizarea mai multor incinte de teste pentru 4 seturi de difuzoare alpine spx f13m , difuzoare scumpe si de calitate , din pacate suna sub asteptari si pe bass reflex si pe 2 tipuri de incinte stand floor cu labirint . precizez ca proiectele au fost gandite de altcineva , varianta mea la aceste incercari ratate au fost 8 incinte sealed , care sunt in constructie si vor fi finsate cu furnir , lac 2in1 foarte multe maini .
si un bass reflex pentru un gz 30 spl . contact 0766816812. |
imi permit sa te contrazic cu difuzoarele spx f13m, am si eu un set si suna ffff bine numai sa stii ce vrei de la ele ;)
|
6 Attachment(s)
un bass reflex pt un pioneer ts-w308d4 .
si inca una tot pt acelas model de difuzor . |
Buna ziua.
Am acest difuzor: DB Audio Raptor 12 si as dori sa-mi faceti o incinta bassreflex din MDF. Astept raspuns. Multumesc |
Revin. Am primit mesajul privat si am trimis inapoi dar nu stiu daca am procedat corect... Sunt nou pe aici si de asta...
Multumesc |
3 Attachment(s)
dragos , ti-am raspuns pe pm , ramane sa te anunt ce si cum.
poze cu incinta bass reflex pt swr-ul lui sorin . |
Cand ajunge mocheta sa ma anunti ca sa putem demara "proiectul"...
Multumesc |
15 Attachment(s)
dragos o sa ma apucsi de incinta pt tine , vb pe pm...
poze cu polita clio. apropo cine doreste se pot executa incinte si in furnir ce esenta doreste clientul si ce nuanta vrea , la fel 5 pana la 15 maini de lac 2in 1..... atasez foto cu un subwoofer activ de casa , difuzor mtx seria 4500 250 w la 4 ohmi amplificator de la un sistem elta 5.1 sa folosit furnir frasin , grund 2 maini , lac 2in unu culoarea nuc 7 maini , lac protector lucios o mana . pret final incinta 230 ron. se pot face si combinati de furnir + mocheta . atasez foto si cu 10 incinte pt 4 seturi Alpine SPX-F13M , a caror pret e de 1600 ron setul , din cele zece incinte vor rezulta 2 turnuri cu incinte sealed , au fost executate din mdf de 18mm , trase in furnir frasin italian , 3 maini de grund , una de lac 2in unu wenghe si mai urmeaza 9 maini si la final 3 maini de lac lucios protector , o sa atasez foto pe parcurs ce vor fi finalizate . |
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning