![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Da intradevar foarte sneaky octavia TDI 90 cp :D. Tare rau masina, a batut leonul. Asta e data viitoare o sa hranim mai bine armasarii leonului 110 cp :-P si o sa ma incerca odata :D. Ce putem spune ne-a "spart creierii" :lol:
|
:) vine si octavia la cerere cand vreti :)
|
Quote:
|
Quote:
|
tare octavia, in cazul asta tre sa mai fac ceva la masina, poate mai incercam saptamana viitoare
|
a fost surpriza seri octavia, ne-a batut campioana,:((! apropo kid-ule iti multumim pentru zicala cu spartul creierilor frate, tare, tare,:)). cum a ramas cu opelul pana la urma ca am inteles ca v-ati dat de mai multe ori si a batut el de 2 ori si tu 1...ca nu mai stiu la ce nebunie a fost! astept raspuns!
|
Scorul intre mine si el este egal....pt moment......la inceput am luat eu 2....si la final el 2....dar imi voi repara defectele...si nu vor mai fi astfel de egalitati! ;)
|
cand va mai strangeti? poate mai vin si eu
|
Quote:
Cum a mai zis cineva din Campina..The winner is the winner..ce dreaq ma,la ultima tura trebuia sa numeri masinile cate ai ramas in spatele meu opelino..in fine,cum zici tu,am vazut yo prost si m`ai facut in toate turele :-j Si cand o sa ma dai tu cu adevarat pe 400m iti fac un cadou la Kadettu ala..ce dreaq ma,tu te duci cu a 4a mai ai putin si o dai si pe a5a si zici k m`ai batut pe 400m???Cum vine asta?,in fine nu mai zic nimic :-j P.S.: MPA...Tind sa cred ca faci parte din categoria bucurosilor care au 160cp si ei o dau la 130cp :-j Probabil ai uitat de resoftarea aia din trecut de pe audi ala :-j P.P.S: Pt Lionu surpriza,am si eu o surpriza pt el pt sapt urmatoare..tot ceva made in spain,dar alta gama.. IBIZA !!! |
haaa...trebuie sa ma dau si eu cu tine kiddu-le...k am inteles k ai iesit 2-2 cu opelino...eu am un amarat de suzuki sx4 de 100cp!
|
Quote:
|
si intre 2 japoneze nu incape si o spaniola?
|
Da flacaii mei merge,pe sapt viitoare...AVY..ti-am facut o mika provocare pt SPANIA daca ai citit...am vb cu posesorul si a fost de acord
E tot Made In Spain,SEAT IZBITA:lol:,ceva de genu k tine...stock si putin peste:lol::lol::lol: Merge? |
Quote:
|
ok, accept provocarea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning