![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
5 Attachment(s)
cateva poze de azi de la intrunire :-)
|
Dar cele de grup...?:D:D:D
|
Vor fi pe Club Matiz,cand va putea George
|
Quote:
|
eleronul ala desi live arata ok si nu mi s-a parut "nelalocul" lui, in poze parca ar da bine vopsit in partea de sus in culoarea masinii si jos spre luneta negru cum e acuma... desi e o problema cu tranzitia culorilor.....
oricum invidie maxima din partea mea. pot vota si eu kitsch ? =)) |
Quote:
|
Bine bine... vreau si eu eleron de SE. :D
|
Quote:
|
Da, numai ca nu il gasesc la pretul bun. :)
|
S-a inchis si poll-ul si rezultatul ramane gravat in paginile istoriei :D
Multumesc tuturor care au votat indiferent de vot-ul lor :joy: |
Felicitari pentru poll.
Crede-ma cand iti spun ca sunt ok si alea 30 de voturi Kitsch...daca stai sa te gandesti omul caruia nu-i placea ceva la masina nu avea alta alternativa decat sa puna kitsch...pentru ca tu ai optat decat pentru "frumos" sau "kitsch". Nu le-ai oferit o "plaja" de unde sa poata alege:) |
Quote:
|
felicitari pentru masinuta!
e frumoasa, de bun gust si ingrijita! dar, acum ca s-a inchis poll-ul, nu mai ai in plan nimic ? PS: Am votat Frumos |
Quote:
A fost dorinta mea sa se inchida poll-ul pentru ca merge de 1 an si ceva si m-am lamurit ; oricum cei care votau kitsch nu-si motivau optiunea sa inteleg si eu ce nu le place. Deocamdata mai am in plan un kit bi-xenon :-) |
Ţi-am văzut maşina sāmbătă seara, la rond, la Kiseleff, dacă īmi mai aduc aminte bine. Eram prea obosit ca să mai ţin minte :lol: oricum, arată bine rău maşina ! Felicitări ! :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning