![]() |
de ex...daca ash pune shi io nishte poze luate nush de unde(nu zic neaparat ca acum a fost cazu`) fara nici o dovada ca io le`am facut...mi le`ai admira ?
|
:twisted: Mai omule esti penibil ...... cum chiar nu intelegi k sunt facute de OM priveste bine k are cateva lucrari la comanda aja k ..... daca vrei iti dau eu o poza stock si tu sa o faci de mana si am sa-ti admir si tie lucrarea aja cum fac in cazul lui G-Unit ..got it ?? hope u do ... vrei poza ?? :twisted:
|
kolegu ce tot iti bati capu` atata ...nu intelege si gata ...
creca el deseneaza asa naspa incat nu poa sa creada ca alea`s desene facute de copii. :twisted: |
bai baietzi...nu va mai enervati...eu nu vreau sa demonstrez nimica....cine nu crede ca sunt facute d mine asta e.....unii le'au vazut cu ochii lor....acuma....hmmm.......uite c pot sa zic...o sa scot chiar acum o poza cu o masina d la un concurs....nu prea e modificata...k e lamborgini..si ma apuc d un TICO....K? si omule.....ne intalnim si itzi dau personal desenu' ca sa nu mai fie probleme...bine?si acuma..fara certuri..k c draq n'am scapat d pav[] k sa incepem cu altii......LKS..nu crezi..problema...ta....spunemi c masina ai si tzio modific...ne vedem si tzio dau personal...poate totusi asa crezi....v-am pupat :wink: :wink:
|
G-unit pupa-ne cu niste lucrari k ne-ai cam lasat cu ochii in soare de ceva vreme :lol: de ce nu ai incercat si tu Loganul de la concurs ?? :wink:
|
1 Attachment(s)
hmm..c concurs????????????/sa dea dracii chiar nam stiut...las k facem :lol: :lol: :lol: :lol: am uitat ieri sa pun masina..scuzatzi k nu e lucrata la jeanta spate :oops: :oops:
|
Misto , misto !
:wink: keep up the good work ! |
1 Attachment(s)
Pentru Topser ... am Ticoul asta terminat de nush cand .... da nam avut timp sa il mai scanez ...
|
1 Attachment(s)
Si o Skoda ...
|
skoda asta e de milioane felicitari :lol:
|
:shock: wow imi cumpar Skoda si o fac k aia :shock: moare lumea :lol: :rockon:
|
SUPERB LOW.......hai ca incepi sa prinzi bine linile...felicitari..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
mc ptr tico ..dar nu prea seamana deloc cu unul dar mergee :?
|
topser.....don't worry....g_unit face unu' marfa :wink: :wink: :wink: :wink:
|
G-unit amice ce zici dak ai face si pt mine un E-30 dupa cum vezi am o pasiune pt \"Ursuletzi\" 8) ce zici te bagi ? chiar vreau sa vad un E-30 din mana ta + k am o multime de amici kre ma preseaza sa-ti propun treaba asta .... ce zici :? accepti :) :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning