![]() |
Re: Service auto Bucuresti
Fara comentarii ,bafta mai departe !
|
^^^^^^^^UP^^^^^^^^^
|
Quote:
sper sa nu fie ultimul meu post aici...... |
LA MULTI ANI Claudiu...tine-o tot asa!
|
Quote:
|
Salut . Am si eu o intrebare ... de fapt mai multe .
1. Am un daewoo lanos 1.4 din 1999 . am o problema la cutia de viteze ( sa creeat un joc intre pinioane , la debraiere se aude un zgomot destul de tare si se simte si o trepidatie puternica la motor decat in momentul debraierii)- am fost la mai multi "meseriasi" am dat o gramada de bani pe manopere si rezultatul este 0 ) . Se poate inlocui cutia de viteze cu una de cielo ? Sunt la fel ?(dupa cateva informatii pe care le-am primit am inteles ca e la fel ca pe cielo 1.5 ) 2. Cat ma costa manopera inlocuiri cutie de viteze ? Nu as mai dori sa mai las masina pe mana la toti neispravitii . Locuiesc in targoviste si pot veni in bucuresti pentru aceasta operatiune imediat dupa gasirea unei cuti de viteze potrivite . Iti sunt recunoscator pentru ajutorul acordat . Ms ! |
Cel mai bine da un telefon la numerele afisate....nu prea are timp sa intre pe forum.
|
^^^^^^^^^^^^^^^^
|
Pt orice problema de service auto, reparatii ce tin de mecanica/electrica va rog sa ma sunati la unul din numerele de telefon :
0724186590 / 0766900342 Serban Service-ul se afla in Titan linga supermarket Auchan. Toate cele bune! |
^^^^^^^^^^^^^^^
|
Pt orice problema de service auto, reparatii ce tin de mecanica/electrica va rog sa ma sunati la unul din numerele de telefon :
0724186590 / 0766900342 Serban Service-ul se afla in Titan linga supermarket Auchan. Toate cele bune! |
Echipa DNC Service va ureaza Sarbatorii Fericite alaturi de cei dragi si multa sanatate.
0722174812 / 0765446160 Claudiu |
Quote:
|
Sarbatori fericite !! si ma bucur ca insfarsit s-a lamurit situatia ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning