![]() |
Re: cum se instaleaza o masina
si eu mi-am instalat wr2 si cand intru in joc nu imi merge tastatura :|
|
Re: WORLD RACING 2
Salut, azi mi-am instalat si eu World Racing 2, am bagat crack, si imi da eroarea asta http://tinypic.com/view.php?pic=9u91fo&s=5 , stie cineva vreo rezolvare? Multumesc.
|
Re: ddd..
Frate imi apare Could not create Direct3D device!!! nush ce sa ii fac ....dati add la id:::: adita_bosu2009....ms..!!!:D
|
Re: ddd...!!!!
Va rog eu ajutatima sh pe mn pm !!! adita_bosu2009 ...... va rog ca vr sh eu sa ma jok este super jocu!!!
|
mai faci de multe ori dublu post? daca cineva stie si are timp o sa te ajute daca nu nu , nu e nevoie sa scrii de 100 ori ca nu suntem chiori. Si vrei totul mura in gura pe mess , da pe google ai cautat? si mie mi-a dat eroarea aia am cautat si am rezolvat , fa acelasi lucru si tu.
|
Care imi poate da BMW 760 Li (E66) raman dator
|
Quote:
|
Da si e o discheta taiata poate il are cineva in comp si il poate uploada si sa puna link-ul aici
|
ba fratilor acum un an il aveam si eu instalat si mergea si acum nu mai stiu cum sa-l fac imi dati si mie ceva indicatii link-uri?
|
Unde se pun masinile descarcate?
|
Quote:
|
Mi-am instalat jocul si nu imi merge tastatura in el. ce e de facut?
|
am avut si eu acest joc si mi-a mers fara probleme dar acum am o problema cu WR2 Manager. Cand intru in WR2 Manager si selectez harta, dau Save & Run WR2 si imi apare o eroare " File acces denied ". Cum pot rezolva aceasta problema?
|
Re: cum se instaleaza o masina
Quote:
|
stiu eu . i-am dat de cap cumva:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning