![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:))) ce oameni sunteti :))) sa mor io... bine...nu musca :)))
|
ieri toti membri clubului am constatat ca avem un expeert printre noi la schimabatu rotilor pe masina!! numele lui este Tudor bineinteles!!! pt el tainele mecanici....si a chestilor legate de masina nu mai au nici un secret!! =))
|
Radeti voi radeti dar si cand ajung acolo la Schumi sa ii schimbi rotiile, vdm noi cine rade:))
|
Quote:
|
mda....ieri am mai constatat ca avem printre noi sti artisti....bine unii destructivi cum ar fi CAIUS....da na sa trecem peste asta!!! vulcanizare aveam....vopsitorie avem....ce pot sa zic ..tot mai bine !!! :))))
|
si avem si comedy center;)
|
und_Alexx ... baga tu numa cutitul in rana...
vezi ce patesti cand te iei dupa experti.. sa faca data viitoare un tatuaj pe bratul drept "primer" si pe cel stang "filer" .. cand il trimiteti la cumparaturi zi-i sa cumpere cu mana stanga... poate nu mai greseste.. :???: n-am avut o idee prea stralucita... daca nu stie care e stanga si care`i dreapta... iar am luat teapa... :rolleyes2 |
auziti in spiritu europenelor nu organizam si noi un meci de fotbal facem 2 echipe si ne rupem ghioambele?:-) bineinteles eu pe tusa ca is accidentat abia prin 2010 revin pe gazon :lol::lol:
|
lau... eu zic sa nu :D
apropo.. "aleks" , stiu sa scriu corect.. nu cred ca era nevoie sa corectezi, dar daca te simti mai ok asa... ma bucur |
Quote:
|
lasa stai in poarta...sau tu o sa ai onoarea sa fi my ``water boy``!!!! :))) =)))
|
Ca va tot intalneati pe acolo, ce dracu se face la stadion acolo? S-a umplut zona de porcarii pe asfalt, ca sa treci 'regulamentar' trebuie sa treci peste 5-6 umflaturi in 50 de metri. WTF?!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning