![]() |
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
ne intalnim si noi odata cu pufarinele ?!?! sau ... ?!
|
hai ianis sa iesim noi ca restul le-au vandut cred :P
|
salutare baietzi , eu unul am fost super prins in ultima vreme , dar haideti daca e sa ne vedem intr-o seara frumos cu totii
|
va las sa va hotarati vineri seara e k?sau sambata seara ?
|
eu va invit vineri seara la intalnirea clubului din care fac parte , in cazul in care doriti si aveti placerea sa veniti . ce spuneti ?
|
Livian77 c zici ??idEEa E sa fim c pufarinele
|
Quote:
|
am sa incerc sa ajung ms d invitatie
|
da baieti....la 21 in piata constitutiei . sa mai vb si noi de ale noastre :P
|
ca o completare , pentru a nu se intelege gresit , invitatia este valabila pt toti posesorii de fiat coupe
|
Sincer imi pare foarte rau ca nu am ajuns si eu aseara; chiar vroiam sa vin; data viitoare vin 100% GARANTAT; sper ca v-ati distrat si a fost misto; daca ati facut poze puneti si aici pe forum. Din cate vad sunt destui cu Fiat Coupe, si mai sunt si altii care vor sa isi ia; ar fii extraordinar daca am reusi sa ne intalnim TOTI; cred ca ar iesi misto.
|
mie aseara mi-a sarit distributia cand am plecat spre casa :D , a fost un fel de vrooom vrooom poc :D , mi-a ramas pe la budapesta
|
mai baieti sper sa ma alatur si eu voua :D , dar mai greu , am preferat sa dau banii pe ceva care sa faca mai multi bani :)) si am lasat coupeul deoparte momentan , dar cum strang destui bani imediat sar pe un 20VT , cand se va intampla asta nu stiu dar se va intampla :D , georgel masinuta ta are ceva probleme si am vazut ca ai bagat multi bani in ea... a fost alergata la greu inainte sa o iei tu banuiesc... cum sunt toate de altfel...
|
eee , asta e , ca femeia , cand o iubesti , te orbeste :D :D :D , si faci orice , dar voi baga divortz in curand de ea
|
georgel , frate , imi pare rau ,pt ca nu am facut schimb de nr de tel, daca stiam ca ai ramas in pana cu masina , macar ca te duceam acasa daca nu puteam sa ajut altfel.sorry
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning